Leuke babywinkels in Oud Gastel

Wil je weten waar je bij jou in de buurt leuke en handige spulletjes voor je kleine wondertje kunt shoppen? Of je nu op zoek bent naar schattige en stoere babykleertjes, duurzaam en leerzaam speelgoed, kinderwagens van A-merken, leuke hebbedingetjes en vele andere musthaves voor je kindje, je vindt het bij de winkels op onze website. Wij zetten namelijk per stad of dorp alle babywinkels op een rij. Dit hebben wij al bij meer dan honderd plaatsen gedaan, waaronder voor de ouders in Oud Gastel. Hieronder hebben wij alle babywinkels in Oud Gastel die we konden vinden op een rij gezet.

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Oud Gastel

Sylvia’s Beautiekie

Sylvia’s Beautiekie is een gezellige babywinkel in Oud Gastel waar je leuke cadeautjes voor verschillende gelegenheden kunt shoppen. Verder verkopen ze ook babykleding van Noppies, Bress en Feetje in de maten 50 tot en met 86, knuffels van Nattou en nog veel meer. De winkel wordt met veel liefde gerund en daarom kunnen we een bezoek aan Sylvia’s Beautiekie zeker aanraden.

Een bezoek brengen aan de stenen winkel van Sylvia’s Beautiekie is ook de enige manier om het gehele assortiment te bekijken. Sylvia’s Beautiekie heeft op het moment geen website waar je het assortiment kunt bestellen of bekijken, maar hier zijn ze wel druk mee bezig. Ze zijn daarnaast wel actief op Facebook. Hier plaatsen ze regelmatig een gedeelte van het assortiment. Echter, het winkelen voor babyartikelen blijft als je het ons vraagt het leukste in een fysieke winkel.

Ben je benieuwd of Sylvia’s Beautiekie iets voor jouw kleintje kan betekenen? De babywinkel is gesloten op maandag en zondag, maar op de overige dagen helpen ze je hier maar al te graag verder. Dinsdag tot en donderdag kun je hier binnenstappen van 10.00 tot 17.30 uur, vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en elke zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Adres: Dorpsstraat 21, 4751 AH Oud Gastel

Baby- en kinderwinkels in omliggende plaatsen

Er zijn helaas weinig babywinkels in Oud Gastel te vinden. Toch hopen we dat je bij de winkel hierboven zult slagen voor je pasgeboren kindje. Mocht je hier toch niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent, dan kun je op Allebabywinkels.nl altijd nog kijken bij babywinkels in omliggende plaatsen. Hier hebben wij bijvoorbeeld de gezelligste babywinkels in Breda op een rij gezet. In Breda kunnen aanstaande en kersverse ouders onder andere terecht bij het bekende Prénatal en Mamaloes. Daarnaast zijn er ook vele kleinere gezellige babywinkels te vinden.

Verder is het team achter Allebabywinkels.nl continue bezig met het bijhouden van de informatie over winkels op onze website en het toevoegen van nieuwe babywinkels. Wij doen dit nog steeds met veel plezier. Echter, het komt weleens voor dat we iets over het hoofd hebben gezien. Zijn wij bijvoorbeeld babywinkels in Oud Gastel vergeten te vermelden of heeft een winkel uit de lijst hierboven permanent haar deuren gesloten? Wij waarderen het als je dat aan ons door kunt geven. Dit kan via een reactie hieronder. Ook kun je ons een berichtje sturen via de contactpagina.

Comments are closed.