1 leuke babywinkel in Tholen

Het winkelen van babyspulletjes is ontzettend leuk. Dat vinden wij in ieder geval wel en veel ouders zijn het met ons eens. Het is nog leuker wanneer je weet waar je dit het beste kunt doen en daarom zijn wij in 2020 begonnen met deze website. Per stad of dorp zetten wij de leukste babywinkels op een rij en dit hebben wij ook gedaan voor de (aanstaande) ouders in Tholen en omgeving. Dus je of je nu op zoek naar een nieuwe outfit voor je kleintje, meubels voor in de babykamer, kwalitatief goede kinderwagens, je vindt het gegarandeerd bij de winkels op Allebabywinkels.nl. Ook voor peuters, kleuters en de wat oudere kids kun je bij veel van deze winkels terecht.

Alle babywinkels in Tholen

Claudia’s boetiek

Claudia’s boetiek kunnen we eigenlijk niet bestempelen als een babywinkel, want er wordt voornamelijk damesmode verkocht. Toch vonden we de winkel een vermelding waard. Ze verkopen namelijk ook een mooie collectie babykleertjes en accessoires. Ook omdat er voor de rest geen babywinkels in Tholen te vinden waren, hebben wij Claudia’s boetiek toegevoegd aan dit artikel. Claudia’s boetiek opende voor het eerst haar deuren in februari 2013 in de binnenstad van Tholen, maar al snel bleek het pand te klein en zijn ze verhuisd naar een groter winkelpand. Sinds 2019 is het ook mogelijk om het assortiment via de online winkel te bestellen, maar als je het ons vraagt is het veel leuker om met je kleintje de stenen winkel van Claudia’s boetiek te bezoeken.

Bij Claudia’s boetiek kun je dus zowel voor jezelf als voor je kleine wondertje een nieuwe outfit scoren. Voor de allerkleinste hebben ze onder andere schattige en stoere pyjama’s van het merk Feetje.

Ben je benieuwd naar het gehele assortiment van Claudia’s boetiek? Op maandag en zondag is de kledingzaak gesloten, maar op de overige dagen ben je hier meer dan welkom. Zo word je hier met alle liefde verder geholpen op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Adres: Eendrachtsweg 6, 4691 EK Tholen

Baby- en kinderwinkels in meer dan 100 plaatsen

Er zijn dus weinig babywinkels in Tholen te vinden. Toch hopen we dat je bij de winkel hierboven zult slagen. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan kun je op Allebabywinkels.nl honderden babywinkels in omliggende steden en dorpen vinden. Hier lees je bijvoorbeeld wat de 5 leukste baby- en kinderwinkels in Roosendaal zijn. In Roosendaal vind je onder andere een Baby-Dump met een winkeloppervlakte van 2500m2 en een Babypark met een winkeloppervlakte van maar liefst 4000m2. Bij deze twee megastores kun je alles vinden wat je voor je pasgeboren kindje nodig hebt.

Verder is het team achter Allebabywinkels.nl dagelijks bezig met het bijhouden van de informatie op onze website en het toevoegen van nieuwe steden en dorpen. Dit doen wij met veel plezier, maar het komt weleens voor dat wij bijvoorbeeld babywinkels in Tholen vergeten zijn te vermelden of dat een winkel hierboven haar deuren permanent heeft gesloten. Wanneer wij dit nog niet hebben aangepast, horen wij dat graag. Je kunt dit laten weten via een reactie hieronder of door een berichtje te sturen via de contactpagina.

Comments are closed.