3 leuke babywinkels in Zaandam

Wij vonden het winkelen van babyspulletjes altijd erg leuk en daarom waren wij eind 2020 met deze website begonnen. Om onze bezoeken te informeren waar je dit het beste bij jou in de buurt kunt doen. Per stad of dorp zetten wij namelijk de gezelligste babywinkels op een rij. Dit hebben wij ook gedaan voor de ouders in Zaandam en omgeving. Hieronder lees je wat de gezelligste babywinkels in Zaandam zijn. Dit hebben wij ook gedaan in honderden andere Nederlandse steden en dorpen. Zo kun je dus ook baby- en kinderwinkels in omliggende steden bekijken. Bij veel van deze winkels kunnen (aanstaande) ouders ook terecht voor peuters, kleuters en de oudere kinderen.

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Zaandam

Inhoudsopgave

Babyland Juniorland

Wij beschouwen Babyland Juniorland als één van de prettigste babywinkels in Zaandam en dat heeft meerdere redenenen. Dit komt onder andere doordat ze hier een zeer uitgebreid assortiment hebben. Zo kunnen (aanstaande) papa’s en mama’s hier terecht voor bijvoorbeeld complete babykamers tot aan stoere tienerkamers, maar verkopen ze ook kinderwagens, buggy’s, autostoelen, boxen, speelgoed, fietsaccessoires, babykleding en nog veel meer. Verder hebben ze een zeer deskundig en klantvriendelijk team en zijn er ontzettend veel grote merken te vinden.

Bij Babyland Juniorland is er dus ontzettend veel voor je kleine wondertje te vinden en we gaven eerder al aan dat er ontzettend veel grote merken worden verkocht. Zo is een greep uit de merken die je tijdens je bezoek zult tegenkomen 4moms, A3 Baby&Kids, Baby’s Only. Babybjorn, Bibs, Cool Kids, Done by Deer, Ergo Baby, Feetje, Flow, Happy Horse, Little Dutch, Maxi-Cosi, Puckababy, Sophie de Girafe en nog veel meer. En hoewel het gehele assortiment ook online te bestellen is, is het als je het ons vraagt veel leuker om hier een keer binnen te stappen in de stenen winkel.

Wil je de babyartikelen van de merken hierboven en het gehele assortiment een keer in de fysieke winkel van Babyland Juniorland bekijken? Deze babywinkel in Zaandam is maar liefst zeven dagen per week geopend. Op maandag kun je hier terecht tussen 13.00 en 17.30 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur, donderdag van 10.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondagen ben je welkom tussen 12.00 en 17.00 uur.

Adres: Stormhoek 13, 1506 SW Zaandam

Prénatal

Een andere babywinkel in Zaandam waar je echt een keer binnen moet stappen is Prénatal. Het welbekende Prénatal heeft maar liefst 57 vestigingen in heel Nederland. Hierdoor is er altijd een winkel van Prénatal bij jou in de buurt. De winkels worden onderverdeeld in zogeheten citystores (stadswinkels) en megastores (warenhuizen). De citystores hebben een wat kleiner assortiment en hier wordt voornamelijk baby- en positiekleding, accessoires en verzorgingsartikelen verkocht. Bij een megastore daarentegen kunnen (aanstaande) ouders veel meer voor hun kleintje vinden. Zo verkopen ze bij een megastore van Prénatal naast kleding, verzorgingsartikelen en accessoires, ook (duo)kinderwagens, wiegjes en ledikanten, interieur, speelgoed, dekbedden, babyfoons, traphekjes en nog veel meer. Eigenlijk alles wat je voor je kleintje nodig hebt, is hier te vinden.

In Zaandam heeft Prénatal een megastore gevestigd. Ouders in Zaandam en omgeving kunnen hier dus alles vinden voor hun pasgeboren kindje. Hier bieden ze een ruim assortiment babyartikelen aan en het is daarom niet vreemd dat je er tientallen bekende A-merken tegen zult komen. Zo verkopen ze hier onder andere de nieuwste collecties van merken als ABZ, Alecto, Babybjörn, Bugaboo, Chicco, Doomoo, Easywalker, Ingenuity, Jollein, Joolz, Maxi-cosi en Medela. Ook wanneer je op zoek bent naar een nieuwe outfit voor je kleintje ben je hier aan het juiste adres. Zo vind je er babykleertjes van Babyface, Bess, Lil’atelier, Name It, Noppies, Puckababy, Quapi, Sweet Petit, Tumble ’n Dry en nog veel meer.

Redenen genoeg dus om één van de leukste babywinkels in Zaandam een bezoekje te brengen. De winkel heeft ruime openingstijden en je kunt hier maar liefst zeven dagen per week terecht. Op maandag kan dat tussen 12.00 en 20.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur, donderdag tot 21.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en elke zondag is het koopzondag en zijn ze geopend van 12.00 tot 18.00 uur.

Adres: Stormhoek 6, 1506 SW Zaandam

Bluft

Bluft kan eigenlijk niet worden bestempeld als een babywinkel, want er wordt voornamelijk dames- en kindermode verkocht. Toch vonden wij dat de winkel een plekje verdiende in deze lijst, want ouders kunnen hier ook voor de allerkleinste een mooie outfit scoren. Zo verkopen ze voor baby’s onder andere pyjama’s, broekjes, tops en babysets.

Sinds kort heeft Bluft ook een online winkel waar je het assortiment kunt bekijken, maar als je het ons vraagt is het veel leuker om in een stenen winkel voor babykleertjes te winkelen. Daarbij komt ook nog eens dat je hier voor zowel jezelf als voor je kleintje een mooie outfit kunt scoren. Zeker een aanrader dus om een keer met je kindje bij Bluft langs te gaan. Ze verkopen voor de allerkleinste onder andere kleertjes van Feetje. Ook voor de oudere kids kun je bij Bluft terecht voor een nieuwe outfit. Zo verkopen ze de collecties van merken als Retour, Name It, Jubel, Vingino, Retour, Nik&Nik, O’Chill en enkele andere hippe merken.

Wil je een keer langs bij Bluft om te kijken of de winkel ook wat voor jou te bieden heeft? Bluft is geopend van maandag tot en zondag. Op maandag kun je hier terecht van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, op donderdag is het koopavond en zijn ze geopend tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag tussen 13.00 en 17.00 uur.

Adres: Gedempte Gracht 84, 1506 CJ Zaandam

Kinderwinkels in andere plaatsen

Er zijn dus enkele grote en leuke babywinkels in Zaandam te vinden en we hopen daarom ook dat je bij de bovenstaande winkels voor je kindje zult slagen. Je kunt hier namelijk van alles voor je kindje vinden. Van speelgoed tot verzorgingsartikelen en van kleertjes tot meubels. Echter, mocht je toch niet kunnen slagen in Zaandam, dan kun je altijd de baby- en kinderwinkels in omliggende steden en dorpen bekijken. Hier hebben wij bijvoorbeeld de 34 gezelligste babywinkels in Amsterdam voor onze bezoekers op een rij gezet.

Verder zijn wij dagelijks bezig om de informatie op onze website up-to-date te houden en nieuwe steden en dorpen toe te voegen. Dit doen wij met veel plezier. Echter, Het kan natuurlijk voorkomen dat wij iets over het hoofd hebben gezien. Zijn wij bijvoorbeeld babywinkels in Zaandam vergeten te vermelden, dan horen wij dat graag. Je kunt dit laten weten via een reactie hieronder. Ook kun je ons bereiken via het formulier op de contactpagina.

Comments are closed.