4 leuke babywinkels in Bussum

Op Allebabywinkels.nl vind je honderden babywinkels in tientallen plaatsen en ook voor de (aanstaande) ouders in de omgeving van Bussum hebben wij de gezelligste babywinkels op een rij gezet. Dus ben je op zoek naar meubels voor in de babykamer, origineel en leuk speelgoed, verzorgingsartikelen of een nieuwe outfit voor je pasgeboren kindje? We hopen dat je zult slagen bij de baby- en kinderwinkels hieronder.

Foto (boven): Wikimedia Commons – M.M.Minderhoud

Alle babywinkels in Bussum

Inhoudsopgave

De Gestreepte Koe

Bij De Gestreepte Koe ben je aan het juiste adres voor een groot assortiment speelgoed. Zo kom je hier onder andere houten speelgoed, knuffels, puzzels, blokken, loopfietsen, knutselspullen en nog veel meer tegen. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel. 

Wil je al het speelgoed van De Gestreepte Koe bekijken? De speelgoedwinkel heeft een website waar je foto’s kunt vinden vinden van het assortiment, maar het is niet mogelijk om het speelgoed online te bestellen. Overigens is het veel leuker om met je kleintje binnen te stappen in de fysieke winkel en al het speelgoed in het echt te bekijken. Dit kun je doen van maandag tot en met zaterdag. Op maandag kun je langskomen tussen 13.00 en 17.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.30 tot 20.00 uur en elke zaterdag ben je welkom tussen 09.30 tot 17.00 uur.

Adres: Nassaulaan 6, 1404 CN Bussum – www.degestreeptekoe.nl

Petite Amélie

Bij Petite Amélie kun je sinds 2010 mooie accessoires en meubels voor in de baby- en kinderkamer vinden. De creaties die je bij deze babywinkel vindt zijn tijdloos, doordacht tot in het kleinste detail en passen in elk interieur. Dit komt doordat het een strakke en neutrale stijl heeft. Verder staat bij Petite Amélie kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel. 

Ben je benieuwd wat je kunt verwachten tijdens je bezoek aan de winkel? We kunnen een bezoekje aan Petite Amélie alleen maar aanraden. We kunnen echter wel alvast verklappen wat hier allemaal te vinden is. Zo verkopen ze onder andere babybedjes, kledingkasten, wiegjes, wanddecoratie, kraamcadeaus, speelgoed, commodes en schemerlampjes.

Voor het gehele assortiment zul je toch echt zelf de baby- en kinderwinkel een bezoekje moeten brengen. Dat kan van maandag tot en met zaterdag en op koopzondagen. Op maandag zijn ze geopend van 12.30 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en elke zaterdag kun je langskomen tussen 10.30 en 17.00 uur. Iedere eerste zondag van de maand is het koopavond en ben je welkom tussen 12.00 en 16.00 uur.

Adres: Kerkstraat 6, 1404 HH Bussum

Le Bon Travail 

Een andere babywinkel in Bussum waar je zeker een keer binnen moet stappen is Le Bon Travail. Le Bon Travail heeft geen website waar je het assortiment kunt vinden, maar het is als je het ons vraagt toch veel leuker om babyspulletjes in een fysieke winkel te kopen. De babywinkel wordt al twintig jaar met veel liefde en passie gerund door Arnaud en Desirée en heeft in de afgelopen decennia heel wat ouders en kinderen blij gemaakt. 

Tijdens je bezoek aan Le Bon Travail kom je duurzaam speelgoed en een ruime keuze aan babykleding van meerdere mooie, betaalbare en hippe merken tegen. Verder kun je hier ook veel knuffels en andere babyspulletjes vinden. De winkel is qua oppervlakte misschien niet de grootste, maar de ruimte wordt hier wel optimaal benut. 

Ben je benieuwd naar wat Le Bon Travail allemaal te bieden heeft. Zoals we eerder aangaven kun je het assortiment alleen in de fysieke winkel bezichtigen. Op zondag en maandag zijn ze gesloten, maar op de overige dagen ben je hier van harte welkom. Op dinsdag tot en met vrijdag kun je langskomen van 10.00 tot 18.00 uur en elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Spiegelstraat 22-24, 1405 HX Bussum

Tjonge! Babyspeciaalzaak (permanent gesloten)

Bij Tjonge! verkopen ze een ruim assortiment aan babyartikelen. Van kleding tot aan verzorgingsartikelen en van meubels tot originele (kraam)cadeaus.  Verder kun je hier ook lampjes, speelgoed, bedtextiel, accessoires en andere babyspulletjes vinden.

Update: helaas heeft Tjonge! Babyspeciaalzaak permanent haar deuren moeten sluiten en verkopen ze hun assortiment ook niet meer via de website. Gelukkig zijn er nog enkele andere gezellige babywinkels in Bussum te vinden.

Adres: Huizerweg 24, 1402 AB Bussum

Bussum heeft meerdere baby- en kinderwinkels, maar mocht je toch niet kunnen slagen bij de winkels hierboven, dan kun je altijd nog honderden babywinkels in andere plaatsen in Nederland bekijken. Op Allebabywinkels.nl vind je baby- en kinderwinkels in tientallen plaatsen. Hier lees je bijvoorbeeld wat de 34 leukste baby- en kinderwinkels in Amsterdam zijn.

Verder zijn we dagelijks bezig met het toevoegen van nieuwe steden en dorpen en het bijhouden van de informatie op onze website. Dit doen wij met veel plezier, maar het kan weleens voorkomen dat wij winkels in Bussum zijn vergeten te vermelden of dat een winkel hierboven haar deuren heeft gesloten, maar wij dit nog niet hebben bijgewerkt. Wij waarderen het als je dit via een reactie aan ons kunt laten weten. Ook kun je ons contacteren via het formulier op de contactpagina.

Comments are closed.