5 leuke babywinkels in Amersfoort

Wil je weten waar je in Amersfoort schattige en stoere babykleertjes, kinderwagens, verzorgingsartikelen, meubels voor in de babykamer, speelgoed en andere handige en leuke spulletjes voor je kleintje kunt shoppen? Dan heb je geluk, want wij hebben hieronder alle babywinkels in Amersfoort voor je op een rij gezet. Bij sommige winkels uit de lijst hieronder kun je overigens ook terecht voor peuters, kleuters en de wat oudere kids. Ook hebben wij de baby- en kinderwinkels in honderden andere steden en dorpen in Nederland op een rij gezet. Dus kun je niet slagen in Amersfoort, bekijk dan winkels in omliggende plaatsen op Allebabywinkels.nl.

Foto (boven): Wikimedia Commons – Zairon

Alle babywinkels in Amersfoort

Babypark

Babypark heeft meerdere vestigingen door heel Nederland. Zo zijn de babywinkels onder andere te vinden in Staphorst, Gouda, Wormerveer, Barendrecht en dus ook in Amersfoort. Al deze winkels hebben gemeen dat ze een zeer ruim assortiment aanbieden en een grote winkeloppervlakte hebben. Dit geldt ook voor de vestiging in Amersfoort. De winkel heeft namelijk een winkeloppervlakte van ruim 4000 m2 beter en (aanstaande) ouders kunnen hier onder andere terecht voor complete baby- en kinderkamers, kinderwagens, buggy’s, speelgoed, babykleding, autostoelen, verzorgingsartikelen en nog veel meer.

Het is daarom niet vreemd dat je hier tientallen hoogwaardige babymerken tegen zult komen. Zo kun je hier onder andere terecht voor babyspulletjes van merken als A3 Baby en Kids, Baby’s Only, BamBam, Done by Deer, Kek Amsterdam, JellyCat, Little Indians en Vtech. Dit is zomaar een greep uit de vele A-merken die bij Babypark worden verkocht. 

Voor ons genoeg redenen om één van de grootste babywinkels in Amersfoort en omgeving een bezoekje te brengen. Mocht je hier ook een keer langs willen gaan, dan kan dat van maandag tot en met zaterdag. Op zondag is de winkel namelijk gesloten. Op maandag ben je hier welkom van 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur, donderdag blijven ze open tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Astronaut 10, 3824 MJ Amersfoort – www.babypark.nl

Noppies

Noppies is een kindermerk dat bij veel ouders wel bekend is. In Nederland is het merk te vinden in ongeveer 350 fysieke winkels en daarnaast kun je het merk ook bij veel online winkels aanschaffen. Echter, Noppies heeft in Nederland ook meerdere eigen winkels, waaronder in Amersfoort. Noppies Amersfoort is gevestigd aan de Zuidsingel en biedt een ruime collectie aan babykleding en positiekleding aan. Verder vinden wij het belangrijk te vermelden dat je hier terecht kunt voor een deskundig en passend advies op maat. Het team is zeer professioneel, gastvrij en enthousiast. Redenen genoeg dus om hier een keer binnen te stappen.

Bij Noppies Amersfoort kun je dus zowel tijdens als na de zwangerschap terecht. Voor wanneer je op zoek bent naar hippe en trendy zwangerschapskleding, dan ben je hier aan het juiste adres. Naast positiekleding van Noppies, verkopen ze ook de collecties van merken als Esprit for mums, Queen mum en Supermom. De maten variëren hier van xs tot xxl. Ook voor na de geboorte kunnen we een bezoekje aan deze babywinkel alleen maar aanraden. Hier shop je schattige en stoere babykleertjes in de maten 44 tot en met 68. Ook voor grotere kids hebben ze verschillende hippe en mooie collecties.

Ben je benieuwd naar wat Noppies Amersfoort allemaal te bieden heeft? Je bent hier maar liefst zeven dagen per week van harte welkom. Op maandag kun je langskomen van 13.00 tot 17.30 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur, donderdag van 10.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag zijn ze geopend tussen 13.00 en 17.00 uur.

Adres: Adres: Zuidsingel 72, 3811 HD Amersfoort

Klompe Dompe

Een andere fijne baby- en kinderwinkel in Amersfoort is Klompe Dompe. Hier kunnen ouders terecht voor bijzonder kindermode in de maten 44 tot en met 176 van meerdere bekende en minder bekende merken. Naast kleding kun je hier ook onder andere accessoires en knuffels van Jellycat vinden.

Klompe Dompe heeft een website waar je een impressie kunt krijgen van wat je kunt verwachten tijdens je bezoek aan de winkel. Zo hebben ze meerdere foto’s van het assortiment op hun website staan, maar is het niet mogelijk om de artikelen via de website te bestellen. Dus voor benieuwd is naar wat Klompe Dompe allemaal te bieden heeft, zal toch echt zelf een keer langs moeten gaan. Wat wij overigens veel leuker vinden dan het online shoppen van babyspulletjes. Wel kunnen we verklappen welke merken hier in de winkel worden verkocht. Zo verkopen ze hier baby- en kinderkleding van de volgende merken: Levi’s, Scotch & Soda, Shrunk en R’Belle, CarlijnQ, One+ in the Family, Noppies, Z8, Like Flo, Indian Blue Jean en nog enkele andere hippe kindermerken.

Wil je het gehele assortiment een keer in het echt bekijken? Wij kunnen een bezoek aan Klompe Dompe alleen maar aanmoedigen. De winkel is gesloten op maandag en dinsdag, maar van woensdag tot en met zondag ben je hier meer dan welkom. Woensdag, donderdag en zondag kun je hier terecht van 13.00 tot 17.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Adres: Krankeledenstraat 8, 3811 BN Amersfoort

Speelotheek OndersteBoven

Speelotheek OndersteBoven is eigenlijk geen babywinkel, maar toch vonden we dat we het een vermelding moesten geven. Het is namelijk al meer dan 22 jaar één van de leukste speelotheken in Amersfoort en omgeving. Tegen een kleine vergoeding kunnen ouders hier veel verschillende soorten speelgoed lenen. Zo vind je hier onder andere puzzels, spelletjes, leerzaam speelgoed en nog veel meer. Het speelgoed hier is geschikt voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar.

Een lidmaatschap bij Speelotheek OndersteBoven kost slechts € 10,- per gezin en is een jaar geldig. Hiermee kun je tegen een kleine vergoeding speelgoed lenen. Elke dinsdagochtend is het speelinloop voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Adres: Dollardstraat 119, 3812 EV Amersfoort

Capito Kinderkleding (permanent gesloten)

CAPITO Kinderkleding bestaat al meer dan 15 jaar en heeft al heel wat ouders en kinderen tevreden de deur uit zien lopen. Bij deze gezellige baby- en kinderwinkel in Amersfoort vind je namelijk een ruim assortiment baby- en kinderkleding van meerdere hippe bekende merken. Deze kun je overigens alleen in de stenen winkel bekijken, want CAPITO Kinderkleding heeft namelijk geen website waar je het assortiment kunt bestellen.

Wel kunnen we voor je bezoek aan de winkel verklappen wat je hier kunt verwachten. Zo verkopen ze bij CAPITO de nieuwste collecties van merken als Vingino, Doerak, NotSoBad, Rumble, Petrol, Beebies en WoodenButtens. 

Update: helaas heeft CAPITO haar deuren voorgoed moeten sluiten en is het ook niet mogelijk om het assortiment via de online winkel te bestellen. Gelukkig zijn er nog enkele andere gezellige babywinkels in Amersfoort bezoeken.

Adres: Leusderweg 99, 3818 AB Amersfoort

Winkels in andere plaatsen

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er meerdere leuke babywinkels in Amersfoort te vinden en we hopen daarom ook dat je alles voor je pasgeboren kindje kunt vinden bij de winkels hierboven. Mocht het toch niet lukken om te slagen bij de baby- en kinderwinkels uit deze lijst, dan kun je op onze website altijd nog naar winkels in omliggende steden en dorpen zoeken. Hier lees je bijvoorbeeld wat de leukste babywinkels in Utrecht zijn. In Utrecht vind je onder andere een Prénatal, MamaLoes en Baby-Dump, maar daarnaast zijn er ook minder bekende en kleinere winkeltjes te vinden waar je kunt winkelen voor mooie babyspulletjes.

Daarnaast zijn wij dagelijks met veel plezier bezig om nieuwe plaatsen toe te voegen aan onze website en de informatie up-to-date te houden. Echter, het gebeurt weleens dat wij babywinkels zijn vergeten toe te voegen of dat een winkel haar deuren permanent heeft gesloten en wij dat niet hebben aangepast. Mocht dit het geval zijn, dan horen wij dat graag. Je kunt dit laten weten via een reactie hieronder. Ook kun je ons contacteren via het formulier op de contactpagina.

Comments are closed.