2 leuke babywinkels in Castricum

Wil je weten waar je de leukste babyspulletjes kunt vinden in Castricum? Zoals we bij tientallen andere steden en dorpen in Nederland hebben gedaan, hebben we ook alle babywinkels in Castricum op een rij gezet. Helaas hebben we er niet al te veel kunnen vinden.

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Castricum

Blue Barn Jeans

Bij Blue Barn Jeans kun je geen babykleding vinden, maar wanneer je kindje al wat ouder is, kun je hier wel voor mooie en hippe kleding terecht. Zo verkopen ze kleding in de maten 92 tot en met 176. De collectie van Blue Barn Jeans bestaat uit t-shirts, truien en jeans. Je kunt het gehele assortiment online bestellen, maar als je het ons vraagt is het veel leuker om hier met je kindje binnen te stappen. 

De kinderkledingzaak is gesloten op zaterdag en zondag, maar op alle overige dagen ben je hier meer dan welkom. Van maandag tot en met vrijdag ben je welkom van 09.00 tot 17.00 uur.

Adres: Dorpsstraat 88, 1901 EN Castricum – www.bluebarnjeans.com

Kids & Co (permanent gesloten)

Een winkel in Castricum waar je wel terecht kunt voor babykleertjes is Kids & Co. Bij Kids & Co kun je terecht voor een ruim assortiment baby- en kinderkleding van tientallen mooie merken. Kwaliteit en service staat bij deze babywinkel hoog in het vaandel en dat zul je tijdens je bezoek aan Kids & Co ook zelf ervaren. 

Update: helaas is het niet meer mogelijk om binnen te stappen bij Kids & Co, want de baby- en kinderwinkel heeft definitief haar deuren gesloten. Ook is het niet meer mogelijk om de collecties van bekende merken via de website te bestellen.

Adres: Torenstraat 38a, 1901 EE Castricum

Helaas zijn er weinig babywinkels in Castricum te vinden. Gelukkig zijn er genoeg omliggende plaatsen waar je zeker zult slagen. Op Allebabywinkels.nl kun je honderden baby- en kinderwinkels in tientallen steden en dorpen bekijken. Dus of je nu op zoek bent naar kleertjes voor je pasgeboren kindje, origineel en leuk speelgoed, meubels voor in de babykamer, kinderwagens of andere babyspulletjes, de kans op slagen is het grootste bij de winkels die je vindt op Allebabywinkels.nl. Hier lees je bijvoorbeeld waar je in Haarlem leuke en handige spulletjes voor je baby kunt kopen.

Verder is het team van Allebabywinkels.nl dagelijks bezig met het toevoegen van nieuwe plaatsen en het up-to-date houden van de informatie op onze website. Dit doen wij met veel plezier, maar het kan weleens voorkomen dat wij bijvoorbeeld babywinkels in Castricum vergeten zijn te vermelden. Ook kan het voorkomen dat winkels hierboven haar deuren hebben gesloten, maar wij dit nog niet hebben bijgewerkt. Mocht dit het geval zijn, dan horen wij dat graag via een reactie hieronder of door ons te contacteren via onze contactpagina.

Comments are closed.