2 leuke babywinkels in Rijswijk

Ben je op zoek naar leuke en handige spulletjes voor je kleintje? Wij hebben hieronder alle babywinkels in Rijswijk voor onze bezoekers op een rij gezet. Mocht je hier niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent, dan vind je op Allebabywinkels.nl honderden baby- en kinderwinkels in omliggende dorpen en steden. Ook voor peuters, kleuters en de wat oudere kids kun je bij veel van de winkels op onze website terecht. 

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Rijswijk

Boutique by Djenna

De eerste babywinkel in Rijswijk die we willen uitlichten is Boutique by Djenna en is eigenlijk meer dan alleen maar een babywinkel. Hier bevindt zich namelijk ook een baby spa en kun je er terecht voor een fotoshoot naar wens. Bijvoorbeeld voor zwangerschap, een verjaardag of een portret. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van Boutique by Djenna. Boutique by Djenna opende haar deuren in 2018 en is zeker de moeite waard om een keer langs te gaan.

Ook voor wanneer je enkel op zoek bent naar schattige of stoere babykleertjes is een bezoekje aan Boutique by Djenna zeker de moeite waard. Zo koop je hier de mooiste boxpakjes, rompers, shirts & sweaters, broeken, jurkjes, jasjes en vestjes, accessoires en schoenen. 

Het gehele assortiment is te bestellen via de online winkel, maar als je ons vraagt is het veel leuker om langs te gaan in de stenen winkel van Boutique by Djenna. Op zondag en maandag is één van de leukste babywinkels in Rijswijk gesloten, maar op de overige dagen word je hier met veel plezier geholpen. Op dinsdag tot en vrijdag zijn ze geopend van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag ben je welkom van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Herenstraat 107, 2282 BS Rijswijk – www.boutiquebydjenna.nl

Hakitiki

Hakitiki opende haar deuren in november 2020 en is één van de jongste babywinkels op Allebabywinkels.nl. Naast het winkelen van leuke babykleertjes is hier nog veel meer te beleven. De winkel biedt een ruim assortiment mooi en kwalitatief goed speelgoed en baby- en kinderkleding voor kinderen van 0 tot 6 jaar aan. Verder is hier ook een koffiebar waar je onder het mom van een lekker kopje koffie en een stukje staart kunt bijkletsen. 

Hakitiki heeft geen website waar je het assortiment kunt bekijk en bestellen. Wel hebben ze een actieve Facebookpagina waar dagelijks een gedeelte van het assortiment wordt getoond. Echter, als je het ons vraagt is sowieso veel leuker om te shoppen voor babyspulletjes in een stenen winkel. 

Ben je benieuwd naar wat de Hakitiki allemaal te bieden heeft? De winkel wordt met veel liefde passie gerund en je bent hier van harte welkom van maandag tot en met zaterdag. Je kunt hier binnenstappen van maandag tot en met zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Adres: Willemstraat 34, 2282 CC Rijswijk

Baby- en kinderwinkels in Nederland

We hopen dat je bij de gezellige babywinkels in Rijswijk uit de lijst hierboven zult vinden waar je naar op zoek bent. Het kan natuurlijk voorkomen dat je hier niet zult vinden waar je naar op zoek bent. Gelukkig kun je op Allebabywinkels.nl altijd nog baby- en kinderwinkels in tientallen andere Nederlandse steden en dorpen bekijken. Zo lees je hier waar je de leukste babywinkels in Den Haag zult vinden.

Verder zijn we dagelijks met veel plezier bezig om de informatie op onze website up-to-date te houden en nieuwe steden en dorpen toe te voegen. Het kan natuurlijk weleens gebeuren dat wij winkels vergeten zijn te vermelden. Ook kan het zijn dat winkels hierboven de deuren permanent hebben gesloten en wij dit niet hebben bijgewerkt. Wij waarderen het als je dit kunt laten weten via een reactie hieronder of door een berichtje te sturen via onze contactpagina.

Comments are closed.