2 leuke babywinkels in Ugchelen

In Ugchelen kunnen (aanstaande) ouders bij verschillende winkels leuke items voor hun pasgeboren kindje vinden. Bij de babywinkels in Ugchelen hieronder vind je echter voornamelijk babykleding en moet je voor andere items, zoals meubels, speelgoed, verzorgingsartikelen en kinderwagens, babywinkels in omliggende dorpen en steden bezoeken. 

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Ugchelen

Von Va Voom

Wij beginnen onze lijst met Von Va Voom, wat een beetje een vreemde eend in de bijt is. Ze hebben een online winkel waar je draagzakken, draagdoeken, speelgoed, verzorgingsartikelen en kleertjes voor pasgeboren kinderen kunt vinden, maar in Ugchelen vind je er alleen een kindercafé. 

Von Va Voom is eigenlijk geen echt café, want ze hebben geen kaart of bediening, maar het is eerder een ontmoetingsplek waar je onder een kopje koffie of thee andere ouders, zwangeren en opa’s en oma’s kunt ontmoeten. Je hoeft overigens hier niet langs te komen om andere mensen te ontmoeten, want je bent er ook meer dan welkom om met een vriend of vriendin plaats te nemen op de loungebank, terwijl de kids spelen in de speelhoek.

Von Va Voom heeft beperkte openingstijden. Eens in de zoveel weken is deze plek geopend en kun je er gratis binnenstappen. Von Va Voom is dus eigenlijk geen babywinkel, maar omdat er weinig babywinkels in Ugchelen te vinden zijn en dit wel een gezellige plek is, vonden wij het toch een vermelding waard. Wil je weten wanneer je een keer langs kunt komen? Bezoek dan de website van Von Va Voom.

Adres: Bogaardslaan 14 C, 7339 AH Ugchelen – www.vonvavoom.nl

Babylicious (permanent gesloten)

Een babywinkel in Ugchelen waar je wel terecht kunt voor mooie babyspulletjes is Babylicious. Babylicious bestaat sinds 2014 en is een babyspeciaalzaak met een winkeloppervlakte van 300 m2. Echter, de eigenaresse was al veel langer bezig met het verkopen van babyspulletjes. Zo had ze tussen 2001 en 2008 een marktkraam met spulletjes voor pasgeboren kindjes. 

Wat wij erg leuk vinden aan Babylicious is dat zij veel minder bekende merken aanbieden, die je niet snel ergens anders tegenkomt. Verder heeft de babywinkel ook een eigen babymerk, genaamd Søte Barne. Dat betekent “schattig klein”. Naast kleinere merken kom je hier ook meerdere bekende babymerken tegen.

Update: helaas heeft Babylicious haar deuren permanent gesloten. Ook is het niet meer mogelijk om de babyspulletjes in de online winkel te bestellen. 

Adres: Molecatenlaan 16, 7339 LM Ugchelen

Na het sluiten van Babylicious zijn er geen babywinkel in Ugchelen meer te vinden. Zijn wij echter baby- en kinderwinkels vergeten te vermelden? Dan horen wij dat graag via een reactie hieronder. Wees echter niet getreurd, want op Allebabywinkels.nl vind je honderden babywinkels in tientallen steden en dorpen. Zo kun je dus ook winkels in omliggende plaatsen bekijken.

Comments are closed.