2 leuke babywinkels in Diemen

Op Allebabywinkels.nl hebben wij al van meer dan honderd steden en dorpen in Nederland de gezelligste babywinkels op een rij gezet. Ook aan de ouders in Diemen en omgeving hebben wij gedacht. Hieronder vind je alle babywinkels in Diemen die we konden vinden. Je kunt op onze website dus ook winkels in omliggende dorpen en steden bekijken. Dus of je nu wilt winkelen voor een nieuwe outfit voor je kleintje, meubels voor in de babykamer, houten speelgoed, zwangerschapskleding, kinderwagens of andere babyspulletjes, de kans op slagen is het grootst bij de winkels op Allebabywinkels.nl. Bij veel van deze winkels kun je overigens ook terecht voor peuters, kleuters en de oudere kids.

Foto (boven): Wikimedia Commons – Tinelot Wittermans

Alle babywinkels in Diemen

Micha’s Kids Fashion

Voor wie op zoek is naar baby- en kinderkleding in het midden- en hoogsegment is bij Micha’s Kids Fashion aan het juiste adres. Ouders kunnen hier in een stoere en gezellige entourage shoppen voor kleding in de maten 56 tot en met 176.  Er zijn meerdere bekende en minder bekende merken uit binnen- en buitenland te vinden. De kinderkledingzaak is gelegen aan het Diemerplein winkelcentrum en wordt gerund door een enthousiast en deskundig team. Dit zul je ook zelf ervaren wanneer je een keer binnenstapt bij één van de gezelligste babywinkels in Diemen.

De baby- en kinderwinkel heeft geen website waar je het assortiment kunt bekijk of bestellen. Je zult dus toch echt zelf de stenen winkel een bezoekje moeten brengen, wat overigens veel leuker is dan het online shoppen voor baby- en kinderkleding. Wel hebben ze een actieve Facebookpagina met ruim 1000 likes en een Instagram account met meer dan 3500 volgers. Hier wordt dagelijks een gedeelte van het assortiment geüpload. Ook kunnen we verklappen wat je tijdens je bezoek kunt verwachten. Zo verkopen ze hier de nieuwste collecties van merken als Retour, Babyface, I Do, Bambam, Bampidano, Kids Art en Geisha.

Wil je het collecties van de merken hierboven en het gehele assortiment van Micha’s Kids Fashion in het echt bekijken? De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag. Op maandag kun je hier binnenstappen tussen 13.00 en 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag kunnen je hier je terecht van 09.30 tot 17.00 uur.

Adres: Diemerplein 100, 1111 JD Diemen   

Kellebelle Kids

Net als Micha’s Kids Fashion is ook Kellebelle Kids gelegen aan het Diemerplein en net als de winkel hierboven kun je ook bij Kellebelle Kids baby- en kinderkleding van meerdere merken in het hoogsegment vinden. Hier wordt kleding verkocht voor kinderen van 0 tot en met 16 jaar en het is zeker aan te raden om hier een keer langs te gaan.

Kellebelle Kids heeft geen website waar je het assortiment kunt bekijken. Dit kan alleen via de Facebookpagina van de baby- en kinderwinkel en uiteraard in de fysieke winkel. Tijdens je bezoek aan Kellebelle Kids kom je meerdere bekende merken tegen. Een greep uit de merken die hier worden verkocht zijn Stone Island, Moncler, Kenzo, Guess, Woolrich, Moschino, Lapin House en Dsquared2. Voor alle overige merken adviseren je om hier een keer binnen te stappen.

Op zondag is Kellebelle Kids gesloten, maar op alle overige dagen helpen ze je maar al te graag verder bij het vinden van een passende outfit. Dit doen ze op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag is het koopavond en blijft de winkel open tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Diemerplein 54, 1111 JD Diemen

Winkels in andere steden

Er zijn niet al te veel babywinkels in Diemen te vinden, maar toch hopen we dat je bij de winkels hierboven kunt slagen voor je kleintje. Mocht dit niet het geval zijn, dan raden we je aan om baby- en kinderwinkels in omliggende steden en dorpen te bekijken. Op Allebabywinkels.nl hebben wij al meer dan honderd plaatsen in Nederland toegevoegd. Bekijk bijvoorbeeld welke 34 babywinkels in Amsterdam je echt een keer bezocht moet hebben. Bij deze winkels vind je werkelijk alles voor je kleintje.

Verder zijn wij dagelijks bezig met het up-to-date houden van de informatie op onze website en het toevoegen van nieuwe plaatsen. Dit doen wij nog steeds met veel plezier, maar het gebeurt weleens dat wij wat over het hoofd hebben gezien. Zijn wij bijvoorbeeld babywinkels in Diemen vergeten te vermelden of heeft een winkel permanent haar deuren gesloten? Dan waarderen wij het als je dit aan ons kunt doorgeven. Dit kan via een reactie hieronder of door een berichtje via het formulier op de contactpagina.

Reageren is niet meer mogelijk.