2 Leuke babywinkels in Kesteren

Wij zijn dagelijks bezig om alle babywinkels in Nederland per plaats op een rij te zetten. Dus ben je op zoek naar babykleertjes, meubels voor in de babykamer, speelgoed, verzorgingsartikelen of andere artikelen, de kans op slagen is het grootst bij de babywinkels op onze website. Ook voor peuters, kleuters en de oudere kids kun je bij sommige van deze winkels terecht. Voor de (aanstaande) ouders in Kesteren hebben wij alle babywinkels in Kesteren hieronder op een rij gezet.

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Kesteren

Babypark 

Er zijn weinig babywinkels in Kesteren te vinden, maar er is wel één van de grootste babywinkels van ons land gevestigd. Bij Babypark Kesteren vind je alles wat je nodig hebt voor jouw baby en de winkel met 10.000m2 winkeloppervlakte biedt een ruim assortiment exclusieve babyspullen. Van complete babykamers tot aan hippe en kwalitatief goede babykleertjes en van kinderwagens tot aan duurzaam speelgoed. Verder werkt er bij deze babywinkel een zeer deskundig en klantvriendelijk verkoopteam.

Je kunt bij Babypark Kesteren dus alles vinden voor je kleintje en je komt tijdens je bezoek aan de winkel tientallen mooie baby- en kindermerken tegen. Zo kun je er onder andere babyartikelen kopen van merken als Aerosleep, Baby’s Only, Basicline, Britax Römer, Dr. Brown’s, Easywalker, Europe baby, Joie, Jollein, Kidsmill, Kidsriver, Koeka, Koelstra, Little Dutch, Puck en UPPAbaby.

Met zo compleet en mooi assortiment kunnen wij een bezoek aan één van de grootste babywinkels in Nederland alleen maar aanraden. De winkel is gesloten op zondag, maar op alle overige dagen ben je hier meer dan welkom. Op maandag kun je langskomen tussen 12.00 en 17.30 uur, dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.30 uur en op vrijdag van 10.00 tot 19.30 uur. Elke zaterdag ben je welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.

Adres: Batterijenweg 19, 4041 DA Kesteren – www.babypark.nl

Bij Mammaloe

Een andere babywinkel in Kesteren die zeker een bezoekje waard is, is Bij Mammaloe. Bij Mammaloe is veel kleiner dan Babypark, maar biedt wel een mooie collectie baby- en kinderkleding aan. In deze gezellige winkel wordt naast kleding voor baby’s en kinderen van 0 tot 12 jaar, ook originele (kraam)cadeautjes en accessoires verkocht.

Wil je het gehele assortiment van Bij Mammaloe bekijken? De kinderwinkel heeft geen website waar je de kleertjes kunt bekijken. Je zult dus toch echt de stenen winkel een bezoekje moeten brengen. De winkel is gesloten op maandag, donderdag en zondag, maar op de overige dagen ben je hier meer dan welkom. Op dinsdag, woensdag en zaterdag kun je langskomen tussen 09.00 en 17.00 uur en op vrijdag is het koopavond en zijn ze open tot 20.00 uur.

Adres: Hoofdstraat 22A, 4041 AD Kesteren

We hopen dat je bij de babywinkels in Kesteren hierboven zult slagen, maar mocht je toch niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent, dan kun je op onze website ook andere omliggende dorpen en steden bekijken. Bekijk hier bijvoorbeeld wat de 6 gezelligste babywinkels in Nijmegen zijn.

Verder zijn wij dagelijks bezig met het toevoegen van nieuwe steden en dorpen en het up-to-date houden van de informatie op onze website. We doen dit met veel plezier en passie, maar het kan weleens voorkomen dat wij baby- en kinderwinkels zijn vergeten te vermelden.  Ook kan het zijn dat een winkel permanent haar deuren heeft gesloten. Wanneer dit het geval is, dan waarderen we het als je dit aan ons kunt laten weten. Dat kan via een reactie hieronder. Ook kun je ons contacteren via de contactpagina.

Comments are closed.