1 leuke babywinkel in Grou

Wil je weten bij welke winkels in Nederland je de leukste babyspulletjes kunt vinden? Dan heb je geluk, want wij hebben al bij meer dan honderd steden en dorpen alle babywinkels op een rij gezet. Dus of je nu op zoek bent naar schattige en stoere kleertjes voor je kleine wondertje, meubels voor in de baby- of kinderkamer, leerzaam speelgoed, hoogwaardige verzorgingsartikelen of andere musthaves voor je pasgeboren kindje, je kan het allemaal vinden bij de winkels op onze website. Ook voor peuters, kleuters en de oudere kids kun je bij veel van deze winkels terecht. We hebben ook aan de ouders in Grou en omgeving gedacht. Hieronder vind je alle babywinkels in Grou die we konden vinden.

Alle babywinkels in Grou

Hebbes 4 boys & girls

Bij Hebbes 4 boys & girls kunnen ouders terecht voor schattige en stoere baby- en kinderkleding. In de winkel verkopen ze mooie en betaalbare kindermode voor baby’s tot aan tieners. Tijdens je bezoek aan de winkel kom je meerdere hippe bekende merken tegen en ervaar je de gastvrijheid en deskundigheid van het personeel.

Een bezoek aan de winkel is ook de enige manier om het assortiment te bewonderen. Hebbes 4 boys & girls heeft namelijk geen online winkel, maar als je het ons vraagt is het sowieso veel leuker om te shoppen voor baby- en kinderkleding in een stenen winkel. Wel kunnen we verklappen wat je tijdens je bezoek aan Hebbes 4 boys & girls kunt verwachten. Zo verkopen ze onder andere de nieuwste collecties van de volgende merken: Cost:Bart, Cars, Sturdy, Retour en Gabbiano.

Ben je benieuwd naar de collecties van de merken hierboven en het gehele assortiment van Hebbes 4 boys & girls? Op maandag en zondag is de winkel gesloten, maar op de overige dagen ben je hier van harte welkom. Op dinsdag tot en met donderdag kun je hier binnenstappen tussen 09.30 en 17.30 uur, vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur en elke zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Adres: Halbertsma’s Plein 11, 9001 AE Grou

Baby- en kinderwinkels in omliggende steden en dorpen

Ouders hebben in Grou dus niet al te veel keuze als het gaat om babywinkels. Toch hopen we dat je bij de babywinkel in Grou hierboven kunt slagen voor je pasgeboren kindje. Echter, bij de winkel hierboven vind je enkel kleding, maar ben je op zoek naar bijvoorbeeld speelgoed, kinderwagens, interieur of andere babyspulletjes, dan raden we je aan om baby- en kinderwinkels in omliggende plaatsen te bezoeken. Hier lees je bijvoorbeeld wat de 8 gezelligste babywinkels in Leeuwarden zijn. In Leeuwarden kun je onder andere een winkel van het bekende Prénatal, Baby-Dump en Name It bezoeken, maar je vind er daarnaast ook enkele minder bekende gezellige babywinkeltjes.

Reageren is niet meer mogelijk.