2 leuke babywinkels in Oudenbosch

We hebben twee babywinkels in Oudenbosch kunnen vinden. Hier kunnen (aanstaande) ouders terecht voor het winkelen van leuke en handige babyspulletjes. Hierbij kun je uiteraard denken aan babykleding, maar ook kinderwagens, speelgoed, verzorgingsproducten, musthaves voor in de babykamer en kleding voor tijdens de zwangerschap. Ook als de kids al wat ouders zijn kun je leuke items vinden bij onderstaande babywinkels.

Alle babywinkels in Oudenbosch

Villa Viva Sam Sam

Bij Sam Sam in Oudenbosch ben je aan het juiste adres voor de mooiste collectie baby- en kinderkleding van tientallen hippe kindermerken. Merken die je tijdens je bezoek aan de kinderwinkel tegen zult komen zijn: Jubel, Blue Seven Baby, Be A Diva, J&Joy, Rumble!, Kidz Art en nog veel meer. Ook kun je de gehele collectie vinden op de website van Villa Viva Sam Sam.

Wil je Villa Viva Sam Sam zelf een keer een bezoekje brengen? De winkel heeft beperkte openingstijden, maar op woensdag en zaterdag ben je hier van harte welkom van 09.00 tot 17.00 uur.

Adres: Polderstraat 2A, 4731 JH Oudenbosch – www.samsamoudenbosch.nl

Kinderboetiek ‘t Kaboutertje

Een andere kinderwinkel in Oudenbosch waar je echt een keer naar binnen moet stappen is Kinderboetiek ‘t Kaboutertje. De Kinderboetiek ’t Kaboutertje is al ruim 25 jaar gevestigd in Oudenbosch en is onder veel papa’s en mama’s in de omgeving een begrip geworden. Je kunt er terecht voor mooie en trendy babykleding en met een winkeloppervlakte van 125 vierkante is de kans vrij groot dat je hier zult slagen.

Bij deze babywinkel vind je de nieuwe collectie van meerdere bekende kinderkleding merken. Zo kom je onder andere Feetje, Jubel, Lief, ZieZo, Sturdy, Chicaprie en La Petite Couronne hier tegen. Naast de ruime keuze aan baby- en kinderkleding vind je hier ook een groot assortiment met leuke (kraam)cadeaus.

Redenen genoeg dus om jezelf te begeven in de wondere wereld van Kinderboetiek ‘t Kaboutertje.

Adres: Professor van Ginnekenstraat 7, 4731 JX Oudenbosch

Heb je bij de bovenstaande babywinkels niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent? Bekijk dan de baby- en kinderwinkels in omliggende steden en dorpen op onze website. Wij zijn dagelijks bezig met het toevoegen van nieuwe plaatsen aan Allebabywinkels.nl.

Ook zijn wij continue bezig met het up-to-date houden van de gegevens op onze website. Het kan echter voorkomen dat de bovenstaande gegevens niet meer relevant zijn of dat wij babywinkels in Oudenbosch zijn vergeten te vermelden. Mocht dit het geval zijn, dan waarderen wij het ten zeerste als je dit kunt laten weten via een reactie hieronder. Ook kun je contact opnemen via onze contactpagina.

Comments are closed.