2 leuke babywinkels in Nuenen

Het shoppen voor leuke en handige babyspulletjes is natuurlijk ontzettend leuk en het is nog leuker als je weet waar je dit het beste kunt doen. Wij van Allebabywinkels.nl helpen je daar graag mee verder. Per stad of dorp zetten wij de gezelligste en leukste baby- en kinderwinkels op een rij. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit voor je kleintje, meubels voor in de baby- of kinderkamer, duurzaam en leerzaam speelgoed, de kans op slagen is het grootst bij de winkels die je tegenkomt op onze website. Voor (aanstaande) papa’s en mama’s in de omgeving van Nuenen hebben wij de leukste babywinkels in Nuenen op een rij gezet.

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Nuenen

Max&Livia

Max&Livia is een baby- en kinderwinkel in Nuenen waar je een mooie outfit kunt scoren voor je kindje. Hier verkopen ze zowel baby- als kinderkleding van meerdere bekende merken. Zo verkopen ze onder andere de nieuwste collectie van Noppies. De winkel wordt met veel liefde en passie gerund en dit zul je ook zelf ondervinden tijdens je bezoek aan Max&Livia.

De website heeft geen online winkel waar je het assortiment van Max&Livia kunt bestellen, maar als je het ons vraagt is het veel leuker om baby- en kinderkleertjes in een stenen winkel te bekijken. Op maandag en zondag is Max&Livia gesloten, maar op de overige dagen ben je hier meer dan welkom. Op dinsdag tot en met vrijdag kun je langskomen van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Vincent van Goghstraat 2D, 5671 GX Nuenen

Buddy for Kids (permanent gesloten)

Een andere babywinkel in Nuenen waar je terecht kunt voor leuke en handige babyspulletjes is Buddy for Kids. Buddy for Kids is een klein winkeltje, maar biedt een mooie en ruime collectie kleding voor baby’s en kinderen van meerdere trendy merken. Net als Max&Livia is het assortiment van Buddy for Kids niet online te bezichtigen. Dus ben je benieuwd naar wat deze babywinkel te bieden heeft? Dan zul je hier toch echt zelf een keer moeten binnenstappen.

Update: Buddy for Kids heeft helaas haar deuren permanent gesloten. Door de sluiting van Buddy for Kids hebben ouders in Nuenen niet al te veel keuze als het gaat om baby- en kinderwinkels.

Adres: Vincent van Goghstraat 1, 5671 GW Nuenen

We hopen dat je in Nuenen zult slagen voor leuke en handige babyspulletjes. Mocht je hier toch niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent, dan kun je op Allebabywinkels.nl honderden baby- en kinderwinkels in omliggende steden en dorpen bekijken. Bekijk hier bijvoorbeeld wat de gezelligste babywinkels in Helmond zijn.

Dagelijks zijn wij bezig met het toevoegen van nieuwe plaatsen en het up-to-date houden van de informatie op onze website. Wij doen dit nog steeds met veel plezier, maar het kan weleens voorkomen dat wij babywinkels in Nuenen vergeten zijn te vermelden of dat een winkel haar deuren permanent heeft gesloten en wij dit niet hebben bijgewerkt. Wij waarderen het als je dit in een reactie kunt laten weten. Ook kun je ons een berichtje sturen via de contactpagina.

Comments are closed.