4 leuke babywinkels in Urk

Wil je weten waar je in Urk de leukste spulletjes voor je pasgeboren kindje kunt shoppen? Op Allebabywinkels.nl hebben wij per plaats de gezelligste babywinkels op een rij gezet en ook voor de ouders in Urk en omgeving hebben wij dat gedaan. Ook de baby- en kinderwinkels in meer dan honderd andere Nederlandse steden en dorpen zijn te vinden op onze website. Dus of je nu op zoek bent naar kleertjes voor je kleine wondertje, meubels voor de baby- en kinderkamer, houten speelgoed, verzorgingsartikelen of andere musthaves voor je kleintje, je vindt het allemaal bij de winkels op Allebabywinkels.nl. Hieronder hebben wij een lijst opgesteld met de leukste babywinkels in Urk. 

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Urk

Inhoudsopgave

MamaLoes

MamaLoes opende voor het eerst haar deuren elf jaar geleden en heeft anno 2021 vijf mooie babywinkels in Nederland. Zo zijn ze gevestigd in Breda, Eindhoven, Utrecht, Goire en uiteraard in Urk. MamaLoes opende op 19 mei 2018 een ruime babywinkel (500 m2) in Urk en de winkel heeft in haar korte bestaan al heel wat ouders (en kinderen natuurlijk) tevreden de deur uit zien lopen. Dit komt onder andere omdat je tijdens je bezoek aan de winkel een gevarieerd assortiment van zowel bekende als minder bekende merken tegenkomt. Zo verkopen ze hier onder andere buggy’s en kinderwagens, (kraam)cadeautjes en speelgoed, babykleding, looptrainers en verzorgingsartikelen. Verder is het verkoopteam zeer deskundig en geven ze je graag een passend advies.

Bij MamaLoes in Urk is er dus voldoende te vinden voor je kleintje en het is daarom niet vreemd dat je hier tientallen mooie en kwalitatief goede merken tegenkomt. Zo shop je hier onder andere babyartikelen van merken als 4 Baby, BabyGo, BamBam, Bibs, Chicco, Disney Baby, Dirkje, Eco Toys, Happy Horse, Little Dutch, Maxi Cosi, Nijntje en nog veel meer.

Wil je de collecties van de merken hierboven en het gehele assortiment van MamaLoes in Urk bekijken? Het team van MamaLoes helpt je maar al te graag verder van maandag tot en met zaterdag. Op maandag zijn ze geopend van 14.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur en op zaterdag kun je bij één van grootste babywinkels in Urk langsgaan tussen 09.30 en 17.00 uur.

Adres: Klifweg 9, 8321 EH Urk – www.mamaloesbabysjop.nl

Annabel

Een andere babywinkel in Urk waar je echt een keer (of meerdere keren) langs moet gaan is Annabel. Bij Annabel vind je mooie en kwalitatief goede kleertjes van meerdere bekende merken. Zo verkopen ze hier kleding in de maten 44 tot en met 92. Naast kleding ben je hier ook aan het juiste adres voor kraamcadeaus en houten speelgoed.

Annabel heeft geen online winkel waar je het assortiment kunt bestellen, maar als je het ons vraagt is het sowieso veel leuker om babykleding in een fysieke winkel te kopen. Wel hebben ze een actieve Instagram account en Facebookpagina waar met enige regelmatig een gedeelte van het assortiment wordt geüpload. Ook kunnen we verklappen wat je tijdens je bezoek aan één van de gezelligste babywinkels in Urk kunt verwachten. Zo verkopen ze de collecties van merken als Z8, Beebielove, Feetje, Gymp en Mim-pi.

Redenen genoeg dus om een keer binnen te stappen bij Annabel. Op zondag zijn ze gesloten, maar van maandag tot en met zaterdag ben je van harte welkom. Op maandag zijn ze geopend van 14.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.30 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 20.00 uur en elke zaterdag tussen 09.30 en 13.00 en 14.00 en 16.00 uur.

Adres: Wijk 2 14, 8321 EP Urk

Kinderboetiek Lumme & Luppien

Bij Kinderboetiek Lumme & Luppien kunnen (aanstaande) ouders terecht voor een mooie outfit voor hun kleintje. De winkel hangt vol met baby- en kinderkleding van zowel bekende als minder bekende merken uit binnen- en buitenland. Zo verkopen ze hier babykleding, maar ook kinderkleding tot en met maat 176. 

Kinderboetiek Lumme & Luppien heeft geen webshop waar je het assortiment kunt bekijken, dus voor wie benieuwd is naar wat de baby- en kinderwinkel te bieden heeft, zal toch echt zelf een keer de stenen winkel een bezoekje moeten brengen. Wel kun je een gedeelte van het assortiment bekijken op de social mediakanalen van Kinderboetiek Lumme & Luppien.

Wil je weten of Kinderboetiek Lumme & Luppien ook iets voor jouw kindje kan beteken? De kinderkledingzaak is geopend van maandag tot en met zaterdag. Op maandag kun je hier langskomen tussen 14.00 en 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09.30 en 12.30 uur en 14.00 en 18.00 uur, vrijdag van 09.30 tot 20.30 uur en elke zaterdag van 09.30 tot 16.30 uur.

Adres: Wijk 2 65, 8321 ES Urk

De Winkel van Joke

Wij kunnen De Winkel van Joke niet echt bestempelen als een babywinkel, maar wij vonden het toch een vermelding waard. Op Allebabywinkels.nl plaatsen wij niet alleen babywinkels, maar ook winkels waar je terecht kunt voor babyspulletjes. En hoewel ze bij De Winkel van Joke voornamelijk (nacht)mode voor volwassenen verkopen, hebben ze ook een gedeelte waar je voor je kleintje terecht kunt. Zo kun je hier terecht voor zowel mooie babykleding als originele cadeautjes.

Net als veel andere babywinkels in Urk, kun je ook bij De Winkel van Joke het assortiment alleen via de fysieke winkel bekijken en bestellen. Dit kun je doen van maandag tot en met zaterdag. Op maandag is de winkel geopend van 14.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 13.00 uur en 14.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur en 14.00 tot 19.00 uur en elke zaterdag tussen 09.30 en 13.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

Adres: Wijk 2 – 35, 8321 ER Urk

Er zijn meerdere gezellige babywinkels in Urk te vinden en we hopen dat je bij deze winkels alles voor je kindje kunt vinden. Mocht je toch niet kunnen slagen bij de winkels hierboven, dan kun je op onze website honderden baby- en kinderwinkels in andere plaatsen bekijken. 

Het team achter Allebabywinkels.nl is dagelijks bezig met het toevoegen van nieuwe plaatsen en het relevant houden van de informatie over winkels op onze website. Echter, het kan weleens voorkomen dat wij baby- en kinderwinkels vergeten zij te vermelden of dat een winkel hierboven voorgoed haar deuren heeft gesloten en wij dat niet hebben aangepast. Wij waarderen het als je ons daarop kunt attenderen. Dit kan via een reactie hieronder of door een bericht te sturen via de contactpagina.

Comments are closed.