2 leuke babywinkels in Lelystad

Ben je op zoek naar winkels waar je leuke en handige baby spulletjes kunt kopen? Op Allebabywinkels.nl vind je per plaats een lijst met babywinkels waar je kleertjes, kinderwagens, meubels voor in de babykamer, verzorgingsartikelen, speelgoed en andere musthaves voor je pasgeboren kindje kunt kopen. Voor papa’s en mama’s hebben wij hieronder een lijst opgesteld met gezelligste babywinkels in Lelystad. Ook voor peuters, kleuters en de wat oudere kids kun je bij sommige winkels hieronder terecht.

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Lelystad

Ukkiesplace

Ukkiesplace is een gezellige babywinkel in Lelystad waar je betaalbare trendy en hippe baby- en kinderkleding kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar stoere, speelse of schattige kleertjes, bij Ukkiesplace vind je het allemaal. Je vindt er kleding in de maten 38 (prematuur) tot en met maat 164 (±12 Jaar). Naast baby- en kinderkleding verkoopt Ukkiesplace ook knuffels, positiekleding, schoenen, kraamcadeautjes, kinderwagens en nog veel meer babyspullen. 

Bij Ukkiesplace kun je dus genoeg leuke spulletjes voor je kleintje vinden en wij raden je zeker aan om hier een keer binnen te stappen. Ukkiesplace verkoopt kleding van meerdere topmerken, waaronder Jubel, Feetje, Frogs & Dogs, Blue Seven, Dirkje en Sturdy.

Deze baby- en kinderwinkel is op maandag en zondag gesloten, maar op alle overige dagen ben je hier van harte welkom. Op dinsdag, woensdag en vrijdag zijn ze geopend van 09.30 tot 18.00 uur, op donderdag van 09.30 tot 20.00 uur en op zaterdag kun je langskomen tussen 09.00 en 17.00 uur.

Adres: Dukaatpassage 17, 8232 GC Lelystad 

Takko Fashion

Een andere winkel waar je schattige en stoere babykleertjes kunt vinden is Takko Fashion. En hoewel Takko Fashion niet kan worden bestempeld als een babywinkel, vonden wij het toch een vermelding waard. Mede doordat er in Lelystad niet al te veel alternatieve baby- en kinderwinkels zijn. Takko Fashion heeft ruim 100 fysieke winkels in Nederland, waaronder een vestiging in Lelystad.

Bij Takko Fashion in Lelystad kun je hippe en betaalbare baby- en kinderkleding vinden in de maten 50 tot en met 176. Naast kindermode kunnen mama’s hier zelf ook terecht voor een nieuwe outfit. Erg leuk dus om zowel voor jezelf als voor je kleintje nieuwe kleding te shoppen.

Wil je Takko in Lelystad een keer een bezoekje brengen? De kledingwinkel is geopend van maandag tot en met zaterdag. Op maandag kun je langskomen tussen 12.00 en 18.00 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 tot 18.00 uur, met uitzondering van donderdag, want dan is het koopavond en zijn ze open tot 20.00 uur.

Adres: Dukaatplein 1, 8232 VV Lelystad

Lelystad heeft weinig winkels waar je leuke en schattige baby spulletjes kunt vinden. Mocht je niet kunnen slagen bij bovenstaande babywinkels in Lelystad, dan kun je op Allebabywinkels.nl honderden baby- en kinderwinkels in andere plaatsen bekijken. Hier lees je bijvoorbeeld wat de gezelligste baby- en kinderwinkels in Almere zijn.

Dagelijks zijn wij bezig met het bijwerken van de informatie van winkels op onze website en het toevoegen van nieuwe steden en dorpen. Het kan weleens voorkomen dat wij babywinkels in Lelystad zijn vergeten te vermelden of dat een winkel uit deze lijst haar deuren permanent heeft gesloten en wij dat nog niet hebben bijgewerkt. Wij waarderen als je dit aan ons kunt laten weten via een reactie hieronder of door ons een berichtje te sturen via de contactpagina.

Comments are closed.