3 leuke babywinkels in Almere

Ben je op zoek naar schattige of stoere babykleertjes of andere leuke spulletjes voor je pasgeboren kindje? Het shoppen hiervan is natuurlijk ontzettend leuk om te doen en daarom hebben wij hieronder een lijst opgesteld met de leukste en gezelligste babywinkels in Almere. Zo kun je terecht bij onderstaande winkels voor kinderwagens, speelgoed, verzorgings- en voedingsartikelen, boeken en nog veel meer. Ook wanneer je kleintje al wat ouder is kun je bij sommige van onderstaande winkels terecht.

Alle babywinkels in Almere

Baby-Dump

Baby-Dump heeft grote babywinkels in Capelle aan den IJssel, Eindhoven, Groningen, Maastricht en in tien andere steden in Nederland. Ook heeft Baby-Dump een vestiging in Almere met een oppervlakte van maar liefst 2500 m2. Hiermee is het verreweg de grootste babywinkel in Almere en is het te vinden in Woonboulevard Doemere.

Bij Baby-Dump kun je onder andere terecht voor autostoeltjes, babyfoons, meubels voor in de babykamer, babykleding, speelgoed en cadeaus, tassen, buggy’s en nog veel meer voor je pasgeboren kindje. Simpel gezegd kun je hier alles vinden voor baby’s. Verder kom je hier tientallen bekende en minder bekende merken tegen uit binnen- en buitenland. Hierbij kun je denken aan onder andere Noppies, Feetje, Flow Amsterdam, Hoppa en Happy Horse.

Wil je het gehele assortiment van Baby-Dump in Almere bekijken? De babywinkel is zes dagen per week geopend en de medewerkers helpen je graag verder met al jouw vragen. Op maandag zijn ze geopend van 13.00 tot 17.00 uur, van dinsdag tot en met donderdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op vrijdag is het koopavond en kun je hier tot 21.00 uur terecht. Op zondag is Baby-Dump in Almere gesloten.

Adres: Middachtenlaan 17, 1333 XS Almere – www.baby-dump.nl

Cute Baby Gifts

Eén van de gezelligste en leukste babywinkels in Almere is volgens ons Cute Baby Gifts. De winkel is gelegen in het centrum van Almere-Haven en is zowel met de auto als het openbaar vervoer makkelijk te bereiken.

Cute Baby Gifts richt zich op het verkopen van mooie kleding, cadeausets, handgemaakte kraampakketten/luiertassen, knuffels, speelgoed en andere leuke hebbedingetjes. De winkel is niet al te groot, maar toch kom je er mooie bekende merken tegen, zoals Little Dutch, Nijntje, Lumpin, Nuby en Lionelo.

Ben je benieuwd geworden naar collectie van bovenstaande merken en het gehele assortiment van Cute Baby Gifts? Dan raden we je aan om een keer binnen te stappen bij deze gezellige babywinkel. Op maandag en zondag zijn ze helaas gesloten, maar op alle overige dagen ben je hier van harte welkom. Op dinsdag tot en met vrijdag zijn ze geopend tussen 10.00 en 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Meerstraat 90, 1353 AZ Almere

Kids Corner (permanent gesloten)

Een andere winkel waar je terecht kunt voor schattige en stoere kleertjes voor baby’s is Kids Corner. Ze verkopen kleding voor baby’s, peuters, kleuters en de oudere kids van verschillende bekende en mindere bekende kindermerken.

Kids Corner heeft geen webshop, dus voor wie het assortiment van deze baby- en kinderkleding winkel wilt bewonderen, moet toch echt zelf binnenstappen in de stenen winkel. Iets wat wij alleen maar kunnen aanmoedigen natuurlijk.

Update: Kids Corner heeft helaas haar deuren moeten sluiten en ook online is het niet mogelijk om hier kleertjes te kopen voor je kleintje.

Adres: Zadelmakerstraat 59, 1315 AN Almere

Hoewel er enkele mooie en gezellige babywinkels in Almere zijn, is de keuze in tegenstelling tot andere grote steden in Nederland minimaal. We hopen dat je alles voor je pasgeboren kindje bij de winkels uit deze lijst hebt kunnen vinden, maar mocht dit niet het geval zijn, dan kun je gelukkig op Allebabywinkels.nl honderden babywinkels in andere plaatsen in Nederland bekijken.

Verder zijn wij dagelijks bezig het toevoegen van nieuwe steden en dorpen aan onze website en de informatie up-to-date te houden. Echter, het kan voorkomen dat bovenstaande informatie niet meer juist is. Zijn wij bijvoorbeeld baby- en kinderwinkels vergeten te vermelden of heeft een winkel haar deuren gesloten en hebben wij dat nog niet vermeld? Dan horen wij dat graag. Je kunt dit laten weten via een reactie hieronder of door ons te contacteren via de contactpagina.

Comments are closed.