4 babywinkels in Oldenzaal

Het shoppen van spulletjes voor je pasgeboren kindje is natuurlijk ontzettend leuk en het is nog leuker als je weet waar je dat het beste kunt doen. Per plaats hebben wij op onze website een lijst opgesteld met de gezelligste en leukste babywinkels. Of je nu op zoek bent naar kleertjes voor je kleintje, meubels voor in de babykamer, verzorgingsartikelen, speelgoed, kinderwagens of andere handige items, we helpen je er graag mee verder. Dit hebben we ook gedaan voor (aanstaande) ouders in de omgeving van Oldenzaal. Hieronder hebben wij een lijst opgesteld met alle babywinkels in Oldenzaal. Mocht je hier niet kunnen slagen, dan kun je op Allebabywinkels.nl ook baby- en kinderwinkels in omliggende dorpen en steden bekijken.

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Oldenzaal

Inhoudsopgave

Honkie Tonkie

Eén van de leukste babywinkels in Oldenzaal waar je terecht kunt voor mooie baby- en kinderkleding van meerdere topmerken is Honkie Tonkie. Honkie Tonkie is naar eigen zeggen de leukste kinderboetiek van Twente. De kinderkledingzaak heeft verder service en kwaliteit hoog in het vaandel en streeft erna om klanten 100% tevreden te stellen. Dit zul je ook ervaren tijdens je bezoek.

Bij Honkie Tonkie vind je dus mooie collecties van bekende en hippe merken in de maten 62 tot en met 176. Je kunt het assortiment online bekijken via de webshop, maar het is natuurlijk veel leuker om hier zelf een keertje binnen te stappen met je kleintje. Tijdens je bezoek aan de winkel kun je de volgende kindermerken tegenkomen: Like Flo, DKNY, Kiestone, Street called Madison, B-Nosy, Gabbiano, Z8, Feetje, Little miss Juliette, O’chill, Funky XS en Topitm.

Redenen genoeg dus om een keer binnen te stappen in de stenen winkel van Honkie Tonkie. Op maandag wordt je maar al te graag verder geholpen tussen 13.00 en 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag zijn ze open van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en elke zaterdag kun je langskomen van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondagen is Honkie Tonkie gesloten.

Adres: Deurningerstraat 1B, 7571 BA Oldenzaal – www.honkietonkie.nl

Willemsen Jeugdmode

Net als bij Honkie Tonkie kun je ook bij Willemsen Jeugdmode terecht voor mooie en hippe baby- en kinderkleding van verschillende bekende kindermerken. Willemsen Jeugdmode biedt een ruim assortiment aan en heeft voor iedere smaak wat wils.

Voor de allerkleinste heeft Willemsen Jeugdmode ook voldoende te bieden. Zo kun je er terecht voor broeken, blouses, boxpakjes, jurkjes, leggings, rokken, rompers, sweaters, t-shirts, jasjes en vesten. Verder vind je er de volgende merken: B*E*S*S, BeebieLove, Born to be Famous, Flo, Jubel, Le Big, Levv, Name It, Z8 en nog veel meer trendy kindermerken.

Wil je de collecties van bovenstaande merken zelf bekijken. Het team van Willemsen Jeugdmode helpt je van maandag tot en zaterdag graag verder bij je zoektocht naar de perfect outfit voor je kleintje. Op maandag zijn ze geopend van 13.00 tot 18.00 uur, van dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 18.00 uur, vrijdag is het koopavond en kun je er terecht tot 21.00 uur en elke zaterdag ben je er welkom tussen 09.30 en 17.00 uur.

Adres: Grootestraat 33, 7571  EK Oldenzaal

Takko Fashion

Takko Fashion is eigenlijk geen babywinkel, maar omdat je er toch veel leuke kleertjes voor pasgeboren kinderen kunt vinden, vonden wij dat de Takko Fashion een vermelding verdiend in onze lijst met de gezelligste babywinkels in Oldenzaal. De winkelketen heeft ruim 100 vestigingen door Nederland en ook in Oldenzaal zijn ze gevestigd.

Voor baby’s kun je bij Takko Fashion dus ook terecht voor schattige en stoere kleertjes. Ze verkopen hier kleding in de maten 50 tot en 92. Ook voor peuters, kleuters en de wat oudere kids kun je hier prima terecht voor mooie en hippe kleding.

Je kunt de kledingwinkel een bezoekje brengen van maandag tot en met zaterdag. Op maandag zijn ze open van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 18.00 uur, vrijdag kun je langskomen tussen 09.30 en 21.00 uur en elke zaterdag van 09.30 tot 17.00. 

Adres: De Driehoek 34, 7571 ET Oldenzaal

Tuunte Fashion

De laatste winkel die we willen uitlichten is Tuunte Fashion. Net als Takko Fashion kan Tuunte Fashion niet worden bestempeld als een babywinkel, maar je vindt er wel schattige en stoere baby- en kinderkleding. Tuunte Fashion heeft meer dan twintig gezellige winkels in Nederland en ook in Oldenzaal zijn ze te vinden.

Bij Tuunte Fashion kun je terecht voor een mooi assortiment babykleding van enkele topmerken. Ook wanneer je kleintje al wat ouder is, ben je hier aan het juiste adres voor een mooie outfit. En naast dat je kleding voor je kleintje hier kunt shoppen, kun jezelf ook een nieuwe outfit scoren. Erg leuk dus om hier een keer met je pasgeboren kindje binnen te stappen.

Je kunt Tuunte Fashion in Oldenzaal bezoeken van maandag tot en met zaterdag. Elke maandag zijn ze geopend van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag tussen 09.30 en 18.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur en elke zaterdag kun je binnenstappen van 09.30 tot 17.00 uur.

Adres: Grootestraat 24, 7571 EL Oldenzaal

Er zijn in Oldenzaal meerdere gezellige babywinkels of winkels waar je mooie en hippe kleding voor je kleintje kunt vinden. Echter, bij bovenstaande winkels vind je voornamelijk kinderkleding, maar ben je op zoek naar andere babyspulletjes? Bekijk dan de baby- en kinderwinkels in omliggende steden en dorpen op onze website. Hier lees je bijvoorbeeld wat de leukste 6 babywinkels in Enschede zijn.

Dagelijks zijn wij bezig met het toevoegen van nieuwe steden en dorpen. Dit doen we met veel passie en plezier. Echter, het kan weleens voorkomen dat wij babywinkels in Oldenzaal zijn vergeten te vermelden of dat een winkel haar deuren permanent heeft moeten sluiten. Wij waarderen het als je in dat geval het ons kunt laten weten via een reactie hieronder. Ook kun je ons bereiken via het contactformulier op de contactpagina.

Comments are closed.