2 leuke babywinkels in Franeker

Wij vinden het ontzettend leuk om te shoppen voor babykleertjes, meubels voor in de babykamer en andere leuke en handige babyspulletjes. Dat is ook de reden waarom we zijn begonnen met deze website. Dagelijks voegen wij de leukste en gezelligste babywinkels per plaats aan onze website toe. Dit hebben wij ook voor de ouders in Franeker gedaan. Bekijk hieronder alle babywinkels in Franeker.

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Franeker

Kleintjes Franeker

Kleintjes is een babywinkel in Franeker die je zeker een keer een bezoekje moet brengen. Je vindt hier namelijk schattige en stoere babykleding van meerdere bekende en minder bekende merken. De kinderkleding winkel opende haar deuren in 2015 en verhuisde precies twee jaar later naar een nieuwe locatie, waar ze je nog steeds maar al te graag helpen bij het vinden van een passende outfit voor je kleintje.

Kleintjes heeft geen webshop, dus voor wie het gehele assortiment van de winkel wilt bekijken, zal toch echt zelf de stenen winkel een bezoekje moeten brengen. Wat natuurlijk ook veel leuker is. Je kunt hier terecht van woensdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Op donderdag is het koopavond en is Kleintjes geopend tot 21.00 uur.

Adres: Voorstraat 17, 8801 KZ Franeker – www.kleinekleintjes.nl 

BeebieSjop

Ouders kunnen in Franeker ook terecht bij BeebieSjop voor het winkelen van mooie en hippe baby- en kinderkleding. Naast kindermode van meerdere topmerken, verkopen ze bij BeebieSjop ook originele kraamcadeau’s en positiekleding.

Adres: Groenmarkt 3, 8801 KH Franeker

We hopen dat je bij de babywinkels in Franeker hierboven kunt vinden waar je naar op zoek bent. Anders kun je op Allebabywinkels.nl ook baby- en kinderwinkels in omliggende steden en dorpen bekijken. Dagelijks voegen wij nieuwe dorpen en steden toe aan onze website.

Naast het toevoegen van nieuwe plaatsen aan onze website, zijn wij ook continu bezig om de content op de website zo actueel mogelijk te houden. En hoewel we dit met veel plezier doen, kan het voorkomen dat de bovenstaande informatie niet meer klopt. Zijn wij bijvoorbeeld babywinkels in Franeker vergeten toe te voegen of heeft één van de winkels in de lijst hierboven haar deuren permanent gesloten en hebben wij dat nog niet bijgewerkt, dan horen wij dat graag. Je kunt dat ons laten weten via een reactie hieronder of door ons een berichtje te sturen via onze contactpagina.

Comments are closed.