3 leuke babywinkels in Waalwijk

Wil je leuke spulletjes voor je aanstaande of pasgeboren kindje kopen? Of ben je op zoek naar een winkel waar je een origineel en leuk kraamcadeau kunt vinden? Wij hebben hieronder alle babywinkels in Waalwijk voor je op een rij gezet. Ook kun je bij deze winkel terecht voor wanneer je kindje al wat ouder is.

Alle babywinkels in Waalwijk

De Roze Wolluk

In Waalwijk zijn er helaas weinig babywinkels te vinden, maar (aanstaande) ouders kunnen in Waalwijk wel terecht bij de babywinkel De Roze Wolluk. De Roze Wolluk opende in 2010 haar deuren en sindsdien runnen Pattie Schalken-Boot en Helma Boot de winkel met veel passie en plezier. Je kunt hier terecht voor schattige en stoere baby- en kinderkleding, kraamcadeautjes, verzorgingstassen en andere leuke en handige items voor je kleintje. Ook aan aanstaande mama’s hebben ze gedacht. Ze verkopen namelijk ook zwangerschapskleding.

Voor zwangere vrouwen verkopen ze kleding van de merken Love2wait en Queen Mum en verzorgingstassen zijn er te vinden van het merk Isoki. Daarnaast kun je er terecht voor baby- en kinderkleding in de maten 44 tot en met 128 van de volgende merken: Jubel, Feetje, Mingo, Bess, Sproet & Sprout, Small Rags, Koeka, CarlijnQ, Fresk en Blue Seven. 

De Roze Wolluk heeft geen webshop, dus wie de collectie van bovenstaande merken wilt bewonderen moet toch echt zelf naar de stenen winkel komen. Wat wij overigens alleen maar kunnen aanraden. Deze babywinkel in Waalwijk is gesloten op zondag, maar op de overige dagen helpt het team van De Roze Wolluk je graag verder bij het vinden van leuke babyspulletjes.

Adres: Stationsstraat 51, 5141 GC Waalwijk 

Superkleertjes

Sinds 2009 vind je in Waalwijk de kinderkleding winkel Superkleertjes. Hier kun je helaas niet terecht voor babykleertjes, maar voor wanneer je kleintje wat ouder is kun je hier terecht voor mooie kleding van meerdere topmerken. Superkleertjes verkoopt kleding voor jongens en meisjes in de maten 92 tot en met 164.

Merken die je tijdens je bezoek aan Superkleertjes tegenkomt zijn: Like Flo, Retour, B Nosy, Name it, Moodstreet, Quapi, Geisha, NoNo, Tygo&Vito, Petrol, Looxs revolution, Someone, Sturdy, SKURK, Jubel, NikNik, Indian Blue Jeans, Cars, LEVV, Dutch Dream Denim, O’Chill, Crush en Vingino.

Dus is je kleintje al wat ouder en ben je benieuwd geworden naar het assortiment van Superkleertjes? Kom dan gezellig binnenstappen. Dit kan van woensdag tot en met zaterdag tussen 09.30 en 17.00 uur.

Adres: Bloemenoordplein 34A, 5143 TB Waalwijk

Snoetjes met Sproetjes (permanent gesloten)

Een andere winkel waar je zeker zult slagen voor je pasgeboren kindje is bij Snoetjes met Sproetjes. Deze babywinkel in Waalwijk heeft een leuk en ruim assortiment aan babyartikelen. Zo kun je er terecht voor babykleertjes, maar verkopen ze bij Snoetjes met Sproetjes ook speelgoed voor baby’s, peuters en kleuters.

Snoetjes met Sproetjes is gesloten op maandag en op zondag, maar op de overige dagen ben je hier van harte welkom. Van dinsdag tot en met donderdag kan dit van 10.00 tot 17.30 uur, op vrijdag zijn ze van 10.00 tot 20.00 uur geopend en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Update: Snoetjes met Sproetjes heeft helaas haar deuren moeten sluiten en ook is het niet meer mogelijk om babyspulletjes via de webshop te bestellen.

Adres: Grotestraat 204, 5141 HD Waalwijk

Helaas zijn er niet al te veel babywinkels in Waalwijk, maar gelukkig kun je op onze website ook baby- en kinderwinkels in andere plaatsen bekijken. Bekijk bijvoorbeeld hier de 10 leukste babywinkels in Den Bosch

Wij zijn continue bezig met het up-to-date houden van de gegevens op onze website. Echter, het kan voorkomen dat wij baby- en kinderwinkels zijn vergeten te vermelden of dat bovenstaande informatie niet meer juist is. Mochten wij een winkel zijn vergeten te vermelden of heeft een winkel haar deuren gesloten en hebben wij dat nog niet bijgewerkt, dan horen we dat graag via een reactie hieronder. Ook kun je ons contacteren via het formulier op onze contactpagina.

Comments are closed.