2 leuke babywinkels in Landgraaf

Voor papa’s en mama’s in Landgraaf zijn we op zoek gegaan naar de gezelligste babywinkels. Hieronder hebben wij een lijst opgesteld met alle babywinkels in Landgraaf die we konden vinden. Ook winkels die we niet kunnen bestempelen als een babywinkel, maar waar wel een mooie collectie babyartikelen worden verkocht, verdienen volgens ons een vermelding in dit artikel. Dit hebben we overigens niet alleen gedaan in Landgraaf, maar ook voor honderden andere plaatsen. Hierdoor kun je duizenden babywinkels in Nederland op onze website vinden. Dus of je nu een nieuwe kinderwagen nodig hebt, op zoek bent naar meubels voor in de babykamer of wanneer je een schattige of stoere outfit voor je kleintje wilt scoren, de kans op slagen is het grootst bij de babywinkels op onze website.

Alle babywinkels in Landgraaf

Ikkekids

Een winkel waar je in Landgraaf zeker een keer langs moet gaan is Ikkekids. Ikkekids opende in 2001 haar deuren in het winkelcentrum Op De Kamp en verkoopt al ruim 20 jaar hippe baby- en kindermode. Zowel baby’s tot aan tieners tot 16 jaar kunnen hier een mooie outfit scoren. Daarnaast verkopen ze bij Ikkekids ook communie- en feestkleding. Kortom, een bezoek aan Ikkekids is zeker de moeite waard.

Een bezoek aan de stenen winkel van Ikkekids is ook de enige manier om het assortiment van de baby- en kinderwinkel te bekijken. Ze hebben wel een website, maar hier is het niet mogelijk om het assortiment te bekijken of bestellen. Echter, het winkelen voor babykleertjes is sowieso veel leuker in een fysieke winkel dan het online winkelen als je het ons vraagt. Op de website kun je overigens wel een indruk krijgen van wat je tijdens je bezoek aan de winkel kunt verwachten. Zo valt er te lezen dat ze baby-, kinder- en tiener kleding van de volgende merken verkopen: Z8, Name It, Gymp, Noppies, Le Chic, C.P. Company, Like Flo, Nik&Nik, Stone Island, Frankie & Liberty, Balmain, Lyle & Scott, Antony Morato, Dsquared2 en Parajumpers.

Ben je benieuwd naar wat Ikkekids allemaal te bieden heeft? Op zondag zijn ze gesloten, maar op de overige dagen ben je hier van harte welkom. Op maandag kun je langskomen tussen 13.00 en 18.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag is de winkel geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Paganinipassage 13, 6371 LJ Landgraaf 

Topkids

Een andere gezellige babywinkel in Landgraaf is Topkids. Over Topkids valt er online weinig te vinden, maar we kwamen wel meerdere foto’s van de winkel tegen. Hier was duidelijk te zien dat het een mooie winkel is waar je schattige en stoere baby- en kinderkleding kunt vinden.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is de enige manier om het assortiment te bekijken om zelf langs de stenen winkel van Topkids te gaan. De kinderkledingzaak heeft geen website en ook op social media konden we niets vinden.

Wil je weten of je bij Topkids kunt slagen voor je kindje? Ze zijn op maandag en zondag gesloten, maar van dinsdag tot en met zaterdag kun je langskomen om te struinen door de mooie kleertjes. Op dinsdag tot en met vrijdag kan dat van 10.00 tot 17.00 uur en elke zaterdag zijn ze geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Adres: Kantstraat 77a, 6374 EG Landgraaf

Baby- en kinderwinkels in omliggende plaatsen

Er zijn niet al te veel babywinkels in Landgraaf te vinden, maar toch hopen we dat je bij de winkels hierboven zult slagen voor je pasgeboren kindje. Echter, bij de winkels die we konden vinden worden voornamelijk baby- en kindermode verkocht. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar speelgoed, interieur, verzorgingsartikelen of andere babyartikelen, dan adviseren we je om babywinkels in omliggende steden en dorpen op onze website te bekijken. Hier hebben wij bijvoorbeeld de leukste babywinkels in Maastricht op een rij gezet. Je kunt in Maastricht langs gaan bij onder andere Baby-Dump, Name It en Noppies.

Wij zijn dagelijks bezig met het bijhouden van de informatie over winkels op onze website en het toevoegen van nieuwe steden en dorpen. Echter, soms gebeurt het weleens dat wij iets over het hoofd hebben gezien. Zijn wij bijvoorbeeld babywinkels in Landgraaf vergeten te vermelden? Of heeft een winkel hierboven haar deuren permanent gesloten? Wij waarderen het als je dit aan ons kunt doorgeven. Dit kan via een reactie hieronder of door een bericht via de contactpagina.

Comments are closed.