5 leuke babywinkels in Zutphen

Het winkelen voor babyspulletjes is ontzettend leuk en het is nog leuker wanneer je weet waar je dit het beste kunt doen. In Zutphen hebben aanstaande en kersverse ouders in ieder geval voldoende mogelijkheden. Ook voor peuters, kleuters en de wat oudere kids kun je bij sommige winkel uit de lijst hieronder terecht. In dit artikel lees je wat de gezelligste babywinkels in Zutphen zijn.

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Zutphen

Inhoudsopgave

Baby Max

Baby Max is niet alleen één van de leukste en gezelligste babywinkels in Zutphen, maar naar eigen zeggen van heel Nederland. Ouders kunnen hier terecht voor een groot assortiment babyspullen van alle bekende A-merken. Door de jarenlange ervaring kunnen de specialisten van Baby Max een deskundig en passend advies op maat geven. Het is niet voor niets dat kwaliteit en service hier hoog in het vaandel staat en dit zul je ook zelf ondervinden wanneer je besluit de winkel een bezoekje te brengen. Je kunt hier onder andere terecht voor complete babykamers, kinderwagens, autostoelen, kinderstoelen, buggy’s, babyfoons, campingbedjes, verzorgingsartikelen, badartikelen, loopstoelen en speelgoed.

Met zo ruim assortiment is de kans op slagen bij Baby Max ontzettend groot. En dat kwaliteit hier hoog in vaandel staat gaven we al eerder aan en daarom kom je tientallen hoogwaardige baby- en kindermerken tegen. Een greep uit de merken die hier worden verkocht zijn Bopita, Bugaboo, Joolz, Maxi-Cosi, Cybex, Easywalker, Besafe en Recaro.

Redenen genoeg dus om een keer langs te gaan bij Baby Max. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Adres: Pollaan 48, 7202 BX Zutphen – www.babymax.nl

Bengel Kindermode

Een andere winkel waar je in Zutphen terecht kunt voor hippe en stijlvolle kleding is Bengel Kindermode. Echter, Bengel Kindermode richt zich voornamelijk op kleding voor de wat oudere kids. Dus is je kleintje al wat ouder? Dan is een bezoek aan Bengel Kindermode een echte aanrader. Ook voor de allerkleinste hebben ze mooie en hippe kleertjes.

De kinderkledingzaak heeft geen webshop waar je het assortiment kunt bestellen. Wel hebben ze enkele foto’s op hun website staan om een impressie te geven van de winkel, maar ben je benieuwd of Bengel Kindermode ook iets voor jouw kindje betekenen, dan zit er niets anders op om hier zelf een keer langs te gaan. Overigens is het natuurlijk veel leuker om te winkelen voor kinderkleding in een stenen winkel. Wel kunnen we alvast verklappen wat je tijdens je bezoek kunt verwachten. Zo verkopen ze collecties van merken als Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Nik & Nik, Levis, Z8, Bam Bam, Feetje en nog veel meer.

Ben je benieuwd naar de collecties van de merken hierboven en wat Bengel Kindermode nog meer te bieden heeft? Je bent hier van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag en de laatste zondag van de maand. Op dinsdag tot en met donderdag is de winkel geopend van 10.00 tot 17.30 uur, vrijdag van 10.00 tot 19.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op koopzondagen kun je hier binnenstappen tussen 13.00 en 17.00 uur.

Adres: Sprongstraat 3, 7201 KS Zutphen

Eigen Zinnig

Eigen Zinnig kunnen we niet bestempelen als een babywinkel, maar we vonden toch dat winkel een vermelding in deze lijst verdiend. De winkel is namelijk een duurzame, sociale winkel voor het hele gezin en ook voor de allerkleinste kom je hier leuke en schattige spulletjes tegen. Bij Eigen Zinnig verkopen ze handgemaakt, tweedehands en nieuwe duurzame artikelen. Hier kun je dus zowel voor jezelf als voor je kleintje leuke spulletjes vinden.

Voor de allerkleinste kunnen ouders onder andere terecht voor badspeelgoed, knuffels, stapelblokken en nog veel meer leuke hebbedingetjes. Daarom kunnen wij een bezoekje aan Eigen Zinnig alleen maar aanraden.

Eigen Zinnig is gesloten op maandag en zondag, maar op alle overige dagen word je hier met veel liefde geholpen. De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 09.30 tot 17.00 uur.

Adres: Beukerstraat 60, 7201 LG Zutphen

Su & Jill

Een andere gezellige winkel waar je mooie spulletjes voor jong en oud kunt vinden is Su & Jill. Bij Su & Jill bieden ze een ruime keuze aan baby- en kinderkleding aan, maar daarnaast hebben ze ook voor dames stijlvolle en mooie kleding. Naast kleding kun je hier ook terecht voor speelgoed voor kinderen van alle leeftijden, schoenen, boeken, verzorgingsartikelen en mooie spulletjes voor in de babykamer.

Voor de allerkleinste bieden ze een ruime collectie aan schattige en stoere babykleertjes. Je kunt deze via de mooie en overzichtelijke online winkel van Su & Jill bestellen, maar als je het ons vraagt is het veel leuker om met je kleintje de stenen winkel een bezoekje te brengen. Naast kleertjes komen jullie tijdens je bezoek ook leuk en leerzaam speelgoed en andere hebbedingetjes tegen.

Wij kunnen een bezoek aan één van de gezelligste babywinkels in Zutphen alleen maar aanraden en je kunt hier terecht van dinsdag tot en met zaterdag. Op maandag en zondag is de winkel namelijk gesloten. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je door alle mooie spulletjes struinen van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Sprongstraat 9, 7201 KS Zutphen

Obilot Natuurtextiel

Obilot Natuurtextiel is een winkel voor het hele gezin en is net even anders dan de overige winkels uit onze lijst met de gezelligste babywinkels in Zutphen. De winkel hanteert een strenge criteria voor de artikelen in de winkel. Zo verkopen ze bijvoorbeeld enkel producten van natuurlijke materialen, kiezen ze voor producten van biologische kwaliteit en worden artikelen ingekocht bij bedrijven waarvan de werknemers beschikken over verantwoorde werkomstandigheden.  

We gaven al aan dat Obilot Natuurtextiel een winkel voor hele gezin is en ook aan de allerkleinste hebben ze gedacht. Zo vind je er schattige en mooie babykleertjes, kleden voor in de box, biologische kinderwagen en enkele andere handige items voor je kleintje. 

Voor ons redenen genoeg om een keer binnen te stappen bij Obilot Natuurtextiel. Voor wie er net zo over denkt, kan dit doen op donderdag, vrijdag en zaterdag. Op de overige dagen is Obilot Natuurtextiel helaas gesloten. Op donderdag en vrijdag kun je bij deze gezellige winkel terecht van 10.00 tot 13.30 uur en 14.30 tot 18.00 uur. Elke zaterdag zijn ze geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Groenmarkt 3, 7201 HW Zutphen

Baby- en kinderwinkels in andere steden

In Zutphen zijn er dus meerdere fijne baby- en kinderwinkels te vinden en we hopen dat je bij de winkels hierboven alles zult vinden voor je kleintje. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan kun je op onze website ook baby- en kinderwinkels in omliggende plaatsen bekijken. Hier lees je bijvoorbeeld wat de 7 gezelligste babywinkels in Deventer zijn.

Verder is het team achter Allebabywinkels.nl dagelijks bezig met het toevoegen van nieuwe plaatsen en het bijwerken van de informatie op onze website. Dit doen wij met veel plezier, maar het kan weleens voorkomen dat de informatie op onze website niet meer klopt. Zijn wij bijvoorbeeld babywinkels in Zutphen vergeten toe te voegen of heeft een winkel permanent haar deuren gesloten, dan horen wij dat graag. Je kunt dit laten weten via een reactie hieronder. Ook kun je ons een berichtje sturen via de contactpagina.

Reageren is niet meer mogelijk.