3 leuke babywinkels in Ede

Het winkelen van babyspulletjes als aanstaande of kersverse ouders is ontzettend en daarom zijn wij eind 2020 met Allebabywinkels.nl begonnen. Op Allebabywinkels.nl zetten wij per stad of dorp de gezelligste baby- en kinderwinkels op een rij. Of je nu op zoek bent naar stoere en schattige kleertjes, meubels voor in de babykamer, duurzaam speelgoed, verzorgingsartikelen of andere musthaves voor je kleine wondertje, de kans op slagen is het grootst bij de winkels op onze website. Ook voor de ouders in Ede en omgeving hebben wij de gezelligste babywinkels in Ede op een rij gezet.

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Ede

Sari Marijs

Het winkelen voor babyspulletjes bij Sari Marijs is een ware belevenis voor jong en oud. Sari Marijs verkoopt hippe baby- en kinderkleding in de maten 44 tot en met 176. Daarnaast verkopen ze ook houten speelgoed, verzorgingsartikelen en lifestyle-artikelen. Terwijl mama, papa, opa of oma hier door alle mooie spulletjes aan het struinen zijn, kunnen de kids zich vermaken in de speelhoek. Verder hebben ze in de winkel een gezellige eettafel, waar je even bij kunt komen onder een bakje koffie of thee of je kindje kunt voeden. 

Bij Sari Marijs kun je dus voor baby’s en kinderen van alle leeftijden mooie items shoppen. Ook voor het shoppen van een nieuwe outfit voor je kleintje ben je bij Sari Marijs aan het juiste adres. Zo verkopen ze hier voor de allerkleinste de collecties van merken als Koko Noko, Your Wishes, Baby Face, Name It, Z8, Noppies, Name Or, Feetje, KMDB, Levv en Moodstreet Petit. 

Ben je benieuwd naar de collecties van de merken hierboven en het gehele assortiment van één van de gezelligste babywinkels in Ede? De baby- en kinderwinkel is geopend van maandag tot en met zaterdag en de laatste zondag van de maand. Op maandag ben je van harte welkom tussen 11.00 en 17.30 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 17.30 uur, vrijdag is het koopavond en kun je hier terecht van 09.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Adres: Maandereind 25-27, 6711 AA Ede – www.sarimarijs.nl

Leuk! hippe tweedehands kinderkleding

Leuk! is een prettige kledingwinkel waar je tweedehands (merk)kleding voor baby’s en kinderen kunt vinden. Je vindt hier baby- en kinderkleding in de maten 50 tot en met 176. Je kunt hier dus terecht voor een mooie en betaalbare outfit voor baby’s tot aan tieners. Wel zo prettig, want elke ouder kan beamen dat het winkelen voor nieuwe kleertjes erg leuk is, maar ook zeer prijzig kan zijn. En voor je het weet is je kindje alweer te groot geworden. Daarom is het shoppen voor tweedehands baby- en kinderkleding een goed alternatief voor ouders die wel kwalitatief goede kleding voor hun kinderen willen, maar niet de hoofdprijs willen of kunnen betalen.

Ook wanneer je kleintje te groot is geworden voor zijn of haar kleding, kun je bij Leuk! terecht. Het is namelijk naast het winkelen van kleding, ook mogelijk om kleding te verkopen. Om de kwaliteit van het assortiment te waarborgen zijn daar wel meerdere voorwaarden aan verbonden. Zo moet de kleding gewassen en gestreken zijn, moet het binnen het modebeeld van het seizoen passen en bij voorkeur gaan om merkkleding. Alle overige voorwaarden kun je terugvinden op de website van Leuk!.

In het weekend is deze tweedehands baby- en kinderkledingzaak gesloten, maar op de overige dagen ben je hier meer dan welkom. Let er wel op dat de winkel beperkte openingstijden heeft. Zo is Leuk! op maandag tot en met vrijdag geopend van 08.45 tot 12.00 uur en op donderdag zijn ze naast ‘s ochtend ook geopend tussen 18.30 tot 21.00 uur.

Adres: Grotestraat 106B, 6711 AP Ede

Holland4Kidswear (permanent gesloten)

Een andere gezellige baby- en kinderwinkel in Ede waar je terecht kunt voor trendy en stijlvolle baby- en kinderkleding is Holland4Kidswear. Holland4Kidswear verkoopt betaalbare kleding voor baby’s en kinderen van alle leeftijden en de winkel wordt met veel liefde en passie gerund. Dit zul je ook ervaren wanneer je de winkel een bezoekje brengt. Naast stoere en schattige kleertjes, vind je hier ook accessoires en andere leuke hebbedingetjes.

Update: helaas heeft Holland4Kidswear begin 2020 haar deuren permanent gesloten en is het ook niet meer mogelijk om via de online winkel het assortiment te bestellen.

Adres: Maandereind 48, 6711 AE Ede

Hoewel de mogelijkheden voor het shoppen van babyspulletjes in Ede redelijk beperkt zijn, hopen we toch dat je bij de babywinkels in Ede uit de lijst hierboven zult slagen. Echter, bij deze winkels verkopen ze voornamelijk kleding, dus ben je op zoek naar bijvoorbeeld speelgoed, meubels voor in de babykamer, verzorgingsartikelen, kinderwagens of andere spullen voor je kleintje? Dan adviseren we je om baby- en kinderwinkels in omliggende steden en dorpen te bekijken. Hier lees je bijvoorbeeld wat de 8 gezelligste babywinkels in Veenendaal zijn.

Verder zijn wij dagelijks bezig met toevoegen van nieuwe plaatsen en het bijhouden van de informatie op onze website. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat wij iets over het hoofd hebben gezien. Zijn wij bijvoorbeeld babywinkels in Ede vergeten te vermelden of heeft een winkel haar deuren voorgoed gesloten? Wanneer wij dat nog niet hebben aangepast, dan horen wij dat graag. Je kunt dit laten weten via een reactie hieronder. Ook kun je ons contacteren via de contactpagina.

Comments are closed.