3 leuke babywinkels in Kampen

Tijdens de zwangerschap of na de geboorte is het natuurlijk ontzettend leuk om spulletjes te kopen voor je toekomstige of pasgeboren baby. Dat vinden wij in ieder geval wel. Daarom zijn we deze website gestart. Wij informeren onze bezoekers waar ze babykleding, speelgoed, boeken, zwangerschapskleding, kinderwagens en andere leuke en handige babyspulletjes kunnen aanschaffen. Zo hebben wij ook alle babywinkels in Kampen voor onze bezoekers op een rij gezet.

Foto (boven): Wikimedia Commons – Ben Bender

Alle babywinkels in Kampen

De Kleine Kampen

De Kleine Kampen heeft een bijzondere geschiedenis. Zo bestaat de winkel al sinds 1935, maar werd de omwenteling naar een baby- en kinderwinkel wat later voortgezet. Bij de winkel kwamen veel klanten hun kinderwagen repareren en vlak na de oorlog kon de destijdse eigenaar een grote partij kinderwagens opkopen. Later kwam er naast de kinderwagens ook babykleding tot en met maat 86, meubels, kinderstoelen, boxen en andere babyartikelen bij. Paar decennia later werd de winkel overgenomen door de tweede generatie en verhuisde de winkel naar een pand met een oppervlakte van circa 300 vierkante meter verdeeld over drie etages.

De Kleine Kampen is dus een begrip in Kampen en veel ouders in Kampen en de omgeving zullen bekend zijn met deze mooie babyzaak. Je kunt er uiteraard terecht voor baby- en kinderkleding, maar ook voor speelgoed en cadeaus, hebbedingetjes voor op de babykamer, buggy’s en nog veel meer. Verder kom je er merken tegen als Noppies, Jubel, Feetje, Little Dutch en Name It.

De Kleine Kampen is volgens ons één van de leukste babywinkels in Kampen en in de omliggende regio’s. Wil je de winkel een keer bezoeken? Op maandag en zondag is de winkel gesloten, maar op overige dagen ben je hier van harte welkom. Van dinsdag tot en met donderdag kun je binnenstappen van 09.30 tot 17.30 uur, vrijdag is het koopavond en blijven ze open tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Adres: Oudestraat 157, 8261 CL Kampen – www.kinderspeciaalzaak.nl

In de Kleine Wereld (permanent gesloten)

Naast De Kleine Kampen kunnen kersverse ouders ook terecht bij In De Kleine Wereld. Ook hier vind je stoere en schattige baby- en kinderkleding van hoge kwaliteit. De winkel heeft geen webshop, dus je zult de stenen winkel echt zelf moeten bezoeken om het aanbod te bekijken.

Update: helaas heeft In De Kleine Wereld haar deuren permanent moeten sluiten. Ook is het niet meer mogelijk om het assortiment via de online winkel te bestellen.

Adres: Oudestraat 213, 8261 CM Kampen

Speelotheek ‘t Hobbelpaard

Speelotheek ‘t Hobbelpaard is geen babywinkel, maar we vonden het toch een vermelding waard. Zoals de naam al een beetje doet verklappen is ‘t Hobbelpaard een soort bibliotheek, maar dan voor speelgoed. Het aanschaffen van speelgoed is namelijk erg duur en voor je het weet is je kleintje er al op uitgekeken. Met een abonnement op Speelotheek ‘t Hobbelpaard heb je daar in ieder geval geen last meer van.

Met een abonnement van ‘t Hobbelpaard kan je kind iedere keer weer met ander speelgoed spelen. Zo is dit de ideale manier om te kijken of het speelgoed bevalt of niet. Verder heeft de speelotheek duurzaamheid erg hoog in het vaandel staan. Genoeg redenen dus om deze plek een keer te bezoeken met je kleintje.

Wil je een keer langsgaan bij Speelotheek ‘t Hobbelpaard en kijken wat het allemaal te bieden heeft? Speelotheek ‘t Hobbelpaard heeft beperkte openingstijden. Zo kun je hier terecht op dinsdag, woensdag en donderdag. Op alle overige dagen zijn ze gesloten. Op dinsdag zijn ze geopend van 19.00 tot 20.30 uur, woensdag van 10.00 tot 11.30 uur en op donderdag van 19.00 tot 20.30 uur.

Adres: Reijersdijk 2, 8262 CN Kampen

We hopen dat je bij bovenstaande babywinkels in Kampen alles kunt vinden wat je voor je pasgeboren kindje nodig hebt. Zo niet, dan kun je op onze website ook baby- en kinderwinkels vinden in de buurt van Kampen. Hier lees je bijvoorbeeld wat de 7 gezelligste en leukste babywinkels in Zwolle zijn.

Het team achter Allebabywinkels.nl is dagelijks bezig met het up-to-date houden van de informatie op onze website. Echter, het kan natuurlijk voorkomen dat de bedrijfsgegevens van de winkels op onze website niet meer kloppen. Wij zouden het waarderen als je dit zou kunnen laten weten via een reactie hieronder of door contact op te nemen via het contactformulier op onze website. Ook wanneer wij baby- en kinderwinkels in Kampen zijn vergeten te vermelden, horen wij dit graag.

Comments are closed.