2 leuke babywinkels in Joure

Op Allebabywinkels.nl vind je babywinkels waar je leuke spulletjes voor je kleintje kunt kopen. Maar ook voor handige artikelen voor tijdens de zwangerschap natuurlijk. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar babykleding, een kinderwagen, speelgoed, zwangerschapskleding of verzorgingsproducten? Wij hebben voor kersverse ouders alle babywinkels in Joure op een rij gezet.

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Joure

Paradekids

Ouders kunnen in Joure terecht bij de babywinkel Paradekids. Bij Paradekids kun je terecht voor hippe en eigenwijze baby- en kinderkleding. Paradekids heeft kleding voor baby’s en kinderen met maat 44 tot en 176. Daarnaast beschikt de winkel ook over een ruime en leuke speelhoek. Tijdens je bezoek aan de winkel kun je onder andere de volgende merken voor je kleintje shoppen: NIK & NIK, Noppies, B-nosy, Feetje, Jubel, Kids & Art, Tygo & Vito en Z8. Wil je de collectie van deze en vele andere merken bekijken? Dan raden we je aan om een keer binnen te stappen bij deze prettige en mooie kinderwinkel.

Je bent welkom van maandag tot en met zaterdag. Op maandag is Paradekids geopend van 13.00 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.30 uur, vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en iedere zaterdag is de winkel geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Midstraat 101, 8501 AH Joure – www.paradekids.nl

Cotton Style (permanent gesloten)

Een andere winkel waar je in Joure terecht kunt voor schattige en stoere baby- en kinderkleding is Cotton Style. De kinderwinkel heeft een mooie en ruime assortiment kinderkleding van verschillende merken.

Update: Cotton Style heeft helaas zijn deuren moeten sluiten en ook de webshop van Cotton Style is niet meer beschikbaar.

Adres: Midstraat 127, 8501 AK Joure

Het team achter Allebabywinkels is continue bezig met het up-to-date houden van de informatie op onze website. Echter, het kan weleens voorkomen dat een babywinkel op onze website haar deuren heeft moeten sluiten of dat andere gegevens over een winkel onjuist zijn. Is dit het geval of zijn wij babywinkels in Joure vergeten te vermelden? Dan horen we dat graag via een reactie hieronder of door contact op te nemen via het contactformulier op de contactpagina.

Ouders in de omgeving van Joure kunnen op onze website ook op zoek gaan naar baby- en kinderwinkels in omliggende steden en dorpen. Wij zijn namelijk dagelijks bezig met toevoegen van nieuwe plaatsen met de babywinkels aan onze website.

Comments are closed.