3 leuke babywinkels in Weert

Wil je weten waar je bij jou in de buurt schattige en stoere babykleertjes, meubels voor in de babykamer, verzorgingsartikelen, houten speelgoed, kinderwagens en andere musthaves voor je pasgeboren kindje kunt shoppen. Dan heb je geluk, want wij van Allebabywinkels.nl zetten per stad of dorp in Nederland de gezelligste babywinkels op een rij. Dit hebben wij ook gedaan voor (aanstaande) papa’s, mama’s, opa’s en oma’s in Weert en omgeving. Wij zijn op zoek gegaan naar babywinkels in Weert en hebben hieronder onze bevindingen gedeeld. Bij sommige winkels hieronder kun je ook terecht voor peuters, kleuters en oudere kids.

Alle babywinkels in Weert

Buik & Bengel 

Een gezellige babywinkel in Weert is Buik & Bengel. Naast de fysieke winkel heeft Buik & Bengel ook een frisse en mooie online winkel. De babywinkel richt zich op hippe mama’s in spe en hun kleine wondertjes. Ze bestaan nu al ruim tien jaar en hebben in al die jaren een vaste klantenkring opgebouwd en heel wat ouders en kinderen tevreden de deur uit zien lopen. Dit komt onder andere doordat kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat bij Buik & Bengel. 

We gaven al aan dat de babywinkel ook een mooie webshop heeft. Echter, de collectie van Buik & Bengel is simpelweg te groot om allemaal online aan te bieden, dus voor wie het gehele assortiment wilt bekijken, zal toch echt de stenen winkel een bezoekje moeten brengen. Wat als je het ons vraagt sowieso veel leuker is dan het online winkelen van babyspulletjes. Wanneer je besluit de fysieke winkel een bezoek te brengen, dan kom je de collecties van tientallen hippe baby- en kindermerken tegen. Zo verkopen ze hier babykleertjes van onder andere B Chill, B Nosy, Beebielove, Dutch Dream Denim, Feetje, Levv, Name It, Noppies, Quapi en Z8.  Naast babykleding kun je hier ook terecht voor een grote collectie kinderkleding en positiekleding.

Genoeg redenen dus om een keer langs te gaan bij één van de gezelligste babywinkels in Weert. Op zondag zijn ze gesloten, maar op alle overige ben je van harte welkom. Op maandag kun je hier binnenstappen van 13.00 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Beekstraat 4, 6001 GJ Weert

Ongewoon baby & kids

Een andere winkel waar je in Weert een mooie outfit voor je kindje kunt scoren is Ongewoon baby & kids. Hier vind je stoere en schattige baby- en kinderkleding, speelgoed, lifestyle artikelen en nog veel meer. Is jouw kindje tussen de 0 en 12 jaar? Dan kunnen wij het zeker aanraden om hier een keer langs te gaan.

Een bezoek brengen aan de winkel is ook de enige manier om het assortiment te bestellen. Ongewoon baby & kids heeft namelijk wel een website, maar hier kun je het assortiment niet bekijken of bestellen. Wel is de website gevuld met foto’s zodat je een impressie van de winkel kunt krijgen. Ook zijn ze actief op social media. Zo hebben ze ruim 1500 likes op Facebook en 2000 volgers op Instagram en uploaden ze hier bijna dagelijks een gedeelte van het assortiment.

Wil je eens binnenstappen bij één van de leukste babywinkels in Weert? Op maandag en zondag zijn ze gesloten, maar van dinsdag en zaterdag helpen ze je graag verder bij het vinden van een passende outfit voor je kleintje. De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van donderdag. Elke donderdag is het koopavond en zijn ze geopend van 10.00 tot 21.00 uur.

Adres: Maasstraat 8, 6001 EC Weert

Fashion for Kids Weert

Fashion for Kids Weert is eigenlijk geen babywinkel, maar wanneer je kleintje al wat groter is, kun je bij deze kinderkledingzaak een mooie outfit vinden. De winkel verkoopt hippe kinderkleding in de maten 104 tot en met 176 van meerdere bekende en minder bekende merken. Zowel voor jongens als meisjes zijn hier voldoende mooie kleding te vinden.

Fashion for Kids Weert heeft geen website waar je het assortiment kunt bekijken of bestellen. Dus ben je benieuwd of Fashion for Kids Weert ook iets voor jouw kindje kan beteken? Dan zul je toch echt zelf een keer langs moeten gaan in de stenen winkel van Fashion for Kids Weert. Wel hebben ze een Facebookpagina waar regelmatig een gedeelte van het assortiment wordt geüpload. 

De kinderwinkel is gesloten op zondag, maar van maandag tot en zaterdag kun je hier langskomen om te struinen door alle mooie kinderkleding. Op maandag kan dat tussen 13.00 en 18.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, donderdag blijven ze open tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Hoogstraat 10A, 6001 EV Weert

Winkels in andere steden en dorpen

We wensen je veel plezier tijdens het shoppen bij de babywinkels in Weert en we hopen dat je bij de winkels hierboven voor je kleintje zult slagen. Mocht je hier toch niet vinden waar je naar op zoek bent, dan kun je op Allebabywinkels.nl ook duizenden babywinkels in andere steden en dorpen in Nederland bekijken. Hier hebben wij bijvoorbeeld de 12 leukste babywinkels in Eindhoven op een rij gezet. In Eindhoven kun je onder andere terecht bij Prénatal, Baby-Dump en Mamaloes. Ook meerdere kleinere baby- en kinderwinkels zijn hier te vinden.

Wij van Allebabywinkels.nl zijn continue bezig met het toevoegen van nieuwe plaatsen en het bijhouden van de informatie over winkels op onze website. Echter, het gebeurt weleens dat we iets over het hoofd hebben gezien. Zijn wij bijvoorbeeld babywinkels in Weert vergeten te vermelden? Of heeft een winkel hierboven permanent haar deuren gesloten en hebben wij dat niet aangepast? Je kunt dit laten weten via een reactie hieronder of door ons een bericht te sturen via de contactpagina.

Reageren is niet meer mogelijk.