1 leuke babywinkel in Kootwijkerbroek

In Kootwijkerbroek zijn er niet al te veel babywinkels waar je terecht kunt voor het winkelen van babyspulletjes. Toch hebben wij ons best gedaan en zijn wij op zoek gegaan naar alle babywinkels in Kootwijkerbroek of winkels waar onder andere babyartikelen wordt verkocht. Dit heeft geleid tot de onderstaande lijst. Wij hebben dit overigens ook voor honderden andere steden en dorpen gedaan. Dus kun je niet slagen in Kootwijkerbroek, dan kun je op Allebabywinkels.nl ook baby- en kinderwinkels in omliggende plaatsen een bezoekje brengen. Veel winkels op Allebabywinkels.nl zijn overigens ook geschikt voor het shoppen van spullen voor peuters, kleuters de wat oudere kids.

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Kootwijkerbroek

Papillon mode

Papillon mode kan eigenlijk niet worden bestempeld als babywinkel, maar toch vonden we dat het een vermelding verdiende. Papa’s en mama’s kunnen hier namelijk een outfit voor henzelf kopen, maar er is ook genoeg mooie baby- en kinderkleertjes te vinden. Erg leuk dus om hier met je kleintje een bezoek te brengen en zowel voor jezelf als voor je kindje op zoek te gaan naar hippe en stijlvolle kleding. Bij Papillon mode word je geholpen door een enthousiast en ervaren team en er is hier voor ieder wat wils.

Voor de allerkleinste bezoekers hebben ze hier een collectie die bestaat uit zachte en fijne materialen vanaf maat 50-56. Voor kinderen vanaf een half jaar hebben ze ook wat stoerdere kleertjes. Verder zijn hier meerdere bekende hippe merken te vinden, zoals Feetje, Noppies, Quapi, B.Nosy, Tumble ‘n Dry en Kiezeltje. Voor peuters, kleuters en de wat oudere kids is hier ook voldoende mooie kleding te vinden. De winkel is overigens de enige manier om het assortiment van Papillon mode te bekijken. Papillon mode heeft namelijk geen online winkel waar je het assortiment kunt bekijken en bestellen.

Redenen genoeg dus om Papillon mode samen met je kleintje een bezoekje te brengen. Op zondag is de baby- en kinderkledingwinkel in Kootwijkerbroek gesloten, maar op alle overige dagen ben je hier meer dan welkom. Elke maandag zijn ze geopend tussen 13.00 en 17.30 uur, dinsdag tot en donderdag van 08.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur en op zaterdag kun je hier binnenstappen van 08.30 tot 16.00 uur.

Adres: Veluweweg 5, 3774 BK Kootwijkerbroek

Baby- en kinderwinkels in omliggende plaatsen

We hopen dat je in Kootwijkerbroek alles voor je pasgeboren kindje kunt vinden. Mocht je hier toch niet kunnen slagen, dan kun je altijd nog baby- en kinderwinkels op Allebabywinkels.nl in omliggende dorpen en steden bekijken. Lees hier bijvoorbeeld wat de 5 gezelligste babywinkels in Amersfoort zijn. In Amersfoort heeft het wel bekende babymerk Noppies een eigen winkel gevestigd. Ook een bezoek aan Baby-Dump in Amersfoort kunnen we zeker aanraden. Bij Baby-Dump shop je onder andere complete babykamers, kinderwagens, autostoeltjes, loopstoelen, wiegjes, boeken en nog veel meer.

Daarnaast zijn wij dagelijks bezig om de informatie onze website zo actueel mogelijk te houden. Het gebeurt echter weleens dat wij iets over het hoofd hebben gezien. Zijn wij bijvoorbeeld babywinkels in Kootwijkerbroek vergeten te vermelden of heeft een winkel hierboven permanent haar deuren gesloten? Dan horen wij dat graag via een reactie hieronder. Ook voegen wij regelmatig nieuwe steden en dorpen toe aan Allebabywinkels.nl.

Comments are closed.