2 leuke babywinkels in Leiderdorp

Wil je weten waar je bij jou in de buurt leuke en handige babyspulletjes kunt shoppen? Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit voor je kleintje, duurzaam en leerzaam speelgoed, interieur voor in de babykamer, verzorgingsartikelen of andere items voor baby’s, je slaagt gegarandeerd bij de winkels op Allebabywinkels.nl. Wij zetten namelijk per stad of dorp alle baby- en kinderwinkels op een rij. Dit hebben wij ook gedaan voor de ouders in Leiderdorp en omgeving. Hieronder lees je wat de gezelligste babywinkels in Leiderdorp zijn. 

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Leiderdorp

Prénatal

Prénatal is misschien wel de bekendste babywinkel keten van ons land. Door heel Nederland zijn er maar liefst 57 vestigingen van Prénatal te vinden en hierdoor is er altijd een Prénatal bij jou in de buurt. De winkels van Prénatal worden onderverdeeld in zogeheten megastores (warenhuizen) en citystores (stadswinkel). Het verschil is dat je bij een citystore voornamelijk babykleertjes, accessoires en verzorgingsartikelen kunt kopen. Bij een megastore daarentegen is het aanbod veel breder. Zo kunnen (aanstaande) ouders hier ook terecht voor (duo)kinderwagens, buggy’s, autostoelen, speelgoed, kinderstoelen, traphekjes, boxen en nog veel meer. Eigenlijk alles wat je voor je pasgeboren kindje zoekt, is bij een megastore van Prénatal te vinden.

In Leiderdorp heeft Prénatal een megastore gevestigd. Ouders in Leiderdorp en omgeving kunnen hier dus voor van alles voor hun kleintje terecht. Daarom is het niet vreemd dat je hier tientallen hoogwaardige A-merken tegenkomt. Zo kom je er kleertjes van onder andere de volgende merken tegen: Babyface, Bess, Lil’atelier, Name it, Noppies, Puckababy, Quapi en Sweet Petit. Voor overige babyartikelen vind je de collecties van onder andere 4moms, Done by Deer, Jollein, Nijntje Stokke, Zazu, Zwitsal en nog veel meer.

Ben je benieuwd naar het assortiment van Prénatal. Je kunt één van de leukste babywinkels in Leiderdorp bezoeken van maandag tot en met zondag. Op maandag kan dat van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zondagen tussen 12.00 en 17.00 uur.

Adres: Elisabethhof 16, 2353 EZ Leiderdorp

Baby- en kindermode byDaans.

Bij byDaans kunnen ouders terecht voor baby- en kindermode van verschillende hippe merken. Ze bieden hier een gevarieerd assortiment van maat 50 tot en met 164 aan. Kinderen van bijna alle leeftijden kunnen hier dus terecht voor een nieuwe outfit. De winkel wordt met veel liefde en passie gerund en het team van byDaans heeft al heel wat kinderen (en ouders natuurlijk) tevreden de deur uit zien lopen.

De baby- en kinderkledingzaak heeft geen website waar je het assortiment kunt bekijken of bestellen. Je zult dus echt de stenen winkel van byDaans een bezoekje moet brengen om te kijken of de winkel ook iets voor jou te bieden heeft. Wel hebben ze een actieve Facebookpagina waar bijna dagelijks een gedeelte van het assortiment wordt geüpload. Echter, als je het ons vraagt blijft het winkelen van baby- en kinderkleertjes toch echt het leukst in een fysieke winkel. Wel kunnen we verklappen dat je hieronder kindermode tegenkomt van onder andere Name it, Levv, Geisha, Time to Relax en nog veel meer.

Ben je benieuwd naar het assortiment van byDaans? Wij kunnen een bezoek zeker aanraden. De winkel is op zondag gesloten, maar op de overige dagen helpt het team van deze baby- en kinderwinkel je graag verder bij het vinden van een passende outfit. Op maandag kun je langskomen van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 18.00 uur, vrijdag is het koopavond en blijven ze open tot 21.00 uur en elke zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Adres: Winkelhof 81b, 2353 TZ Leiderdorp

Baby- en kinderwinkels in omliggende plaatsen

Er zijn dus enkele leuke babywinkels in Leiderdorp te vinden en we hopen dat je bij deze winkels zult slagen voor je kleintje. Mocht dit toch niet lukken, dan kun je op Allebabywinkels.nl altijd nog winkels in omliggende steden en dorpen bekijken. Hier lees je bijvoorbeeld wat de 9 gezelligste babywinkels in Leiden zijn. 

Verder zijn wij dagelijks bezig met het toevoegen van nieuwe plaatsen aan onze website en de informatie over baby- en kinderwinkels zo actueel mogelijk te houden. Wij doen dit sinds eind 2020 met veel plezier, maar het komt weleens voor dat wij iets over het hoofd hebben gezien. Zijn wij bijvoorbeeld babywinkels in Leiderdorp vergeten te vermelden? Of heeft een winkel hierboven haar deuren voorgoed gesloten? In beide gevallen horen wij dat graag. Je kunt dit laten weten via een reactie hieronder of door ons een bericht te sturen via de contactpagina.

Comments are closed.