Alle leuke babywinkels in IJsselstein

Als kersverse ouders is het natuurlijk ontzettend leuk om spulletjes te shoppen voor je pasgeboren kindje. Op Allebabywinkels.nl geven we een overzicht per stad of dorp waar je dit kunt doen. Zo kun je dus eenvoudig zien waar je moet zijn voor het aanschaffen van babykleding, een kinderwagen, meubels, speelgoed, verzorgingsartikelen, kinderstoelen en andere musthaves voor je baby. Hieronder hebben wij de babywinkels in IJsselstein voor je op een rij gezet.

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in IJsselstein

My Kids Store

De enige babywinkel die we konden vinden in IJsselstein was My Kids Store. Hier kun je terecht voor het vinden van trendy en mooie baby-, kinder- en tienerkleding van hoge kwaliteit. De kinderwinkel is te vinden in de binnenstad van IJsselstein en heeft kwaliteit en goede service hoog in het vaandel staan. Bij een bezoek aan My Kids Store zul je dit zelf ervaren.

Bij My Kids Store kun je terecht voor babykleding in de maten 50 tot en met 68 en kinderkleding van maat 74 tot en met 128. Enkele kledingmerken die je tegenkomt in de winkel zijn Feetje, Cars Jeans, Jubel, Name It, Bess, Like Flo en Tygo & Vito. Naast kleding kun je echter ook leuke cadeaus kopen, zoals knuffels, speelgoed, muziekdoosjes en nog veel meer.

Ben je enthousiast geworden en wil je de winkel een keer bezoeken? De kinderwinkel is gesloten op maandag en zondag, maar op alle overige dagen ben je hier van harte welkom. Op dinsdag tot en met donderdag zijn ze geopend van 10.00 tot 17.30 uur, op vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag ben je welkom van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Kerkstraat 31, 3401 CM IJsselstein – www.mykidsstoreshop.nl

Wij zijn continue bezig met het bijwerken van de informatie op onze website, maar het kan voorkomen dat wij bijvoorbeeld babywinkels in IJsselstein vergeten zijn te vermelden of dat een winkel zijn deuren heeft moeten sluiten. We waarderen het als je dit zou kunnen laten weten in een reactie hieronder of via onze contactpagina.

Op Allebabywinkels.nl vinden onze bezoekers een overzicht met alle babywinkels per stad of dorp. In IJsselstein konden wij slechts één relevante winkel vinden. Echter, het is dus ook mogelijk om naar kinderwinkels in de buurt van IJsselstein te zoeken.

Reageren is niet meer mogelijk.