3 leuke babywinkels in Terneuzen

Als aanstaande of kersverse ouders is het natuurlijk ontzettend leuk om te shoppen voor babyspulletjes. Of het nu gaat om meubels voor in de babykamer, speelgoed, verzorgingsartikelen, kinderwagens, kinderstoelen of babykleertjes, wij helpen je er graag mee. Dit doen wij door alle babywinkels in bepaald steden en dorpen voor onze bezoekers op een rij te zetten. En ook voor de (aanstaande) ouders in Terneuzen en omgeving hebben wij dat gedaan. Zo vind je hieronder alle babywinkels in Terneuzen of winkels waar je babyspulletjes kunt vinden op een rij. Ook voor peuters, kleuters en de wat oudere kids, kun je bij sommige van onderstaande winkels terecht.

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Terneuzen

Jola Mode

Jola Mode heeft tientallen winkels door heel Nederland en heeft ook een vestiging in Terneuzen. En hoewel het niet kan worden bestempeld als een babywinkel, vonden wij het toch een vermelding waard. Terneuzen heeft niet heel veel keuze als het gaat om babywinkels en Jola Mode verkoopt namelijk een ruim assortiment baby- en kinderkleding.

Voor de allerkleinste verkoopt Jola Mode betaalbare babykleertjes vanaf maat 50. Enkele merken die je tijdens je bezoek tegen zult tegenkomen zijn Bakkaboe, Dirkje en Just Small. Ook wanneer je kleintje al wat ouder is, kun je hier een mooie outfit scoren. Daarnaast bestaat het grootste gedeelte van het assortiment uit kleding voor volwassenen. Je kunt dus bij deze kledingwinkel zowel een outfit voor jezelf als voor je pasgeboren kindje kopen.

Wil je de kledingwinkel zelf een bezoekje brengen? Het team van Jola Mode helpt je graag verder van maandag tot en met zaterdag. Op maandag kun je langskomen tussen 13.00 en 17.30 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.30 uur, op vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en elke zaterdag zijn ze open van 09.00 tot 17.00 uur.

Adres: Noordstraat 68, 4531 GJ Terneuzen – www.jolamode.nl 

Tante Tamaroes

Een andere winkel waar je in Terneuzen leuke kleding voor je kleintje kunt vinden is Tante Tamaroes. Bij Tante Tamaroes verkopen ze baby- en kinderkleding van meerdere hippe en trendy kindermerken.

De baby- en kinderkleding heeft geen website waar je het assortiment kunt bekijken. Dus wie benieuwd is naar het assortiment, zal toch echt zelf de fysieke winkel van Tante Tamaroes een bezoekje moeten brengen. Wij konden helaas nergens online vinden wat de openingstijden van de kinderkledingwinkel zijn.

Adres: Noordstraat 83, 4531 GD Terneuzen

Babyhuis Casita (permanent gesloten)

Ook Babyhuis Casita mag zeker niet ontbreken in deze lijst. Babyhuis Casita is de langst bestaande babywinkel in Terneuzen en bestaat al tientallen jaren. Aanstaande en kersverse ouders kunnen hier alles voor hun kleintje vinden. Zo vind je er een uitgebreid assortiment babyspulletjes. Van kinderwagens tot kleertjes en van meubels voor in de babykamer tot veilige autostoelen. Verder verkopen ze bij Babyhuis Casita originele kraamcadeaus en staat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel bij het team van deze babywinkel. Dit zul je ook ervaren wanneer je hier met je pasgeboren kindje binnen zult stappen.

Update: helaas heeft Babyhuis Casita na ruim vijftig jaar haar deuren moeten sluiten. Het is ook niet meer mogelijk om de babyspulletjes via de online winkel te bestellen.

Adres: Finlandweg 10A, 4538 BL Terneuzen

Er zijn niet al te veel babywinkels in Terneuzen te vinden en hoewel bovenstaande winkels een mooi assortiment hebben, kan het voorkomen dat je hier niet zult slagen. Je vindt er voornamelijk babykleertjes, dus wanneer je op zoek bent naar andere babyspullen, dan kun je op onze website ook op zoek gaan naar baby- en kinderwinkels in omliggende plaatsen.

Verder zijn wij continue bezig met het toevoegen van nieuwe steden en dorpen of het up-to-date houden van de informatie op onze website. Dit doen wij met veel plezier, maar het kan weleens voorkomen dat wij iets over het hoofd hebben gezien. Zijn wij bijvoorbeeld baby- en kinderwinkels vergeten te vermelden of heeft een winkel hierboven permanent haar deuren gesloten en hebben wij dat niet vermeld? Dan horen wij dat graag via een reactie hieronder. Ook kun je ons contacteren via de contactpagina.

Comments are closed.