1 leuke babywinkel in Krommenie  

Het winkelen voor babyspulletjes is ontzettend leuk en het is nog leuker wanneer je weet waar je dit het beste kunt doen. En om aanstaande en jonge ouders een handje op weg te helpen, hebben wij per stad of dorp in Nederland de gezelligste babywinkels op een rij gezet. Ook aan de (aanstaande) papa’s en mama’s in Krommenie en omgeving hebben wij gedacht. Zo hebben wij hieronder alle babywinkels in Krommenie op een rij gezet. Dus ben je op zoek naar schattige en stoere babykleertjes, duurzaam speelgoed, mooie meubels voor in de babykamer of andere musthaves voor je pasgeboren kindje, de kans op slagen is het grootst bij de winkels op Allebabywinkels.nl. Ook voor peuters, kleuters en de wat oudere kids kun je bij veel winkels op onze website terecht.

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Krommenie  

Kids of Babe

Kids of Babe is de enige winkel die we konden vinden waar je in Krommenie terecht kunt voor schattige en stoere babykleertjes. Ook voor wanneer je kindje al wat ouder is kun je bij de baby- en kinderwinkel terecht voor een mooie outfit. De winkel wordt al 24 jaar met veel liefde en passie gerund en in de al die jaren zijn hier heel wat ouders (en kinderen natuurlijk) tevreden de deur uitgelopen. Op 1 februari 2020 is de winkel overgenomen door een nieuwe eigenaresse, maar wij gaan ervan uit dat zij de winkel winkel zal gaan runnen met hetzelfde enthousiasme als dat werd gedaan in de afgelopen 24 jaar.

Wat in ieder geval sowieso hetzelfde blijft is het mooie en ruime assortiment. Zo verkopen ze onder andere de collecties van merken als Name it, Feetje, Koko Noko, Charlie Choo, Vingino, Levi’s, Blue Seven, Indian Blue, Bnosy, Garcia, Jubel en Dirkje. 

Dus ben je op zoek naar een mooie nieuwe outfit voor je kleintje? Dan raden we een bezoek aan Kids of Babe ten zeerste aan. Je kunt hier binnenstappen op maandag tot en met zaterdag. Op maandag ben je welkom van 13.30 tot 17.30 uur, op dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur en op donderdag is het koopavond en zijn ze open tot 21.00 uur. Elke zaterdag kun je hier terecht van 09.30 tot 17.00 uur.

Adres: Zuiderhoofdstraat 28-A, 1561 AM Krommenie – www.kidsofbabe.nl

Andere Nederlandse plaatsen

Er zijn dus weinig babywinkels in Krommenie te vinden. Toch hopen we dat je bij de winkel hierboven zult slagen voor je kindje. Mocht dit niet geval zijn, dan kun je op onze website ook honderden baby- en kinderwinkels in omliggende steden en dorpen bekijken. Hier lees je bijvoorbeeld wat de 5 gezelligste babywinkels in Purmerend zijn of waar je in Amsterdam de leukste babyspulletjes kunt vinden

Dagelijks is het team achter deze website bezig met het toevoegen van nieuwe steden en dorpen en het up-to-date houden van de informatie over de winkels. Echter, hoewel wij dit met veel plezier doen, kan het kan natuurlijk voorkomen dat de informatie onjuist is. Zijn wij bijvoorbeeld babywinkels in Krommenie vergeten toe te voegen of heeft een winkel hierboven haar deuren permanent gesloten? Dan horen wij dat graag via een reactie hieronder. Ook kun je ons contacteren via het formulier op de contactpagina.

Comments are closed.