2 leuke babywinkels in Tiel

Wil je weten waar je in Tiel moet zijn voor het shoppen van leuke babyspulletjes? Wij hebben hieronder de gezelligste babywinkels in Tiel voor ons bezoekers op een rij gezet. Bij deze winkels verkopen ze stoere en schattige babykleertjes. Ook voor peuters, kleuters en oudere kids ben je hier aan het juiste adres. Voor meubels voor in de babykamer, kinderwagens, wiegjes, autostoelen en overige babyartikelen, adviseren we je om op Allebabywinkels.nl baby- en kinderwinkels in omliggende dorpen en steden te bekijken.

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Tiel

Kwebbels Kindermode

Bij Kwebbels Kindermode vind je voor elk kind een passende outfit. Hier vind je mooie kindermode voor kids van alle leeftijden. Voor baby’s hebben ze ook wel mooie kleertjes, maar het grootste gedeelte van de collectie is voornamelijk voor de wat oudere kinderen. Zo is je kleintje al wat ouder, dan is een bezoek aan Kwebbels Kindermode zeker aan te raden.

Kwebbels Kindermode heeft geen website waar je het assortiment kunt bestellen, maar als je het ons vraagt is het toch veel leuker om baby- en kinderkleding in een fysieke winkel te kopen. Wel kun je een gedeelte van het assortiment via de Facebookpagina van Kwebbels Kindermode bekijken. Toch raden we je aan om met je kleintje de stenen winkel een bezoekje te brengen.

Met uitzondering van zondag en maandag ben je hier van harte welkom. Op deze twee dagen is de kinderkledingzaak namelijk gesloten. De winkel is dagelijks geopend van 09.30 tot 17.30 uur en op donderdag is het koopavond en kun je hier binnenstappen tot 20.00 uur.

Adres: Grotebrugse Grintweg 10, 4005 AH Tiel

Zonnekind (permanent gesloten)

Zonnekind is al ruim twintig jaar gevestigd in Tiel en de baby- en kinderwinkel is een begrip geworden in de stad. De winkel heeft al heel wat ouders (en kinderen natuurlijk) blij gemaakt en heeft in al die jaren een grote vaste klantenkring opgebouwd. In deze gezellige winkel kun je al terecht voor babykleertjes vanaf maat 40 en verder probeert Zonnekind het zo leuk mogelijk te maken voor baby’s en kinderen om hier langs te komen. Dit doen ze bijvoorbeeld door in het midden van de winkel een Brio treintafel te plaatsen en hebben ze ook een roze botsauto voor kinderen. Volgens de eigenaresse moet het namelijk geen straf zijn voor kinderen om kleding te kopen en hier zijn wij het volledig mee eens.

Voor de allerkleinste verkopen ze hier dus al babykleertjes vanaf maat 40 van bekende merken. Zo kom je tijdens je bezoek aan één van de gezelligste babywinkels in Tiel merken tegen als Tumble ‘N Dry, Le Chic, NoNo, Noppies en Bampidano. Wil je de collectie van deze merken en het gehele assortiment van Zonnekind bekijken? De winkel heeft geen webshop, maar je bent hier meer dan welkom in de stenen winkel.

Update: per 28 maart 2020 heeft Zonnekind na ruim 18 jaar permanent haar deuren gesloten. Het assortiment is ook niet meer online te bestellen.

Adres: Weerstraat 8, 4001 LD Tiel

Babywinkels in andere plaatsen

Na de sluiting van Zonnekind blijft er dus weinig winkelmogelijkheden over voor (aanstaande) ouders in Tiel. Echter, via Allebabywinkels.nl kun je gelukkig honderden baby- en kinderwinkels in omliggende steden en dorpen bekijken. Hier lees je bijvoorbeeld waar je in Den Bosch moet zijn voor het shoppen van leuke babyspulletjes. In Den Bosch kun je naast kleertjes voor je kleintje, ook terecht voor meubels, kinderwagens, speelgoed en nog veel meer.

Zijn wij babywinkels in Tiel vergeten te vermelden of kloppen de gegevens hierboven niet? Wij zijn dagelijks bezig met het up-to-date houden van de informatie, maar het kan weleens voorkomen dat wij iets over het hoofd hebben gezien. Mocht dit het geval zijn, dan horen wij dat graag via een reactie hieronder. Ook kun je ons contacteren via de contactpagina.

Reageren is niet meer mogelijk.