3 leuke babywinkels in Coevorden

Als aanstaande of kersverse ouders is het natuurlijk ontzettend leuk om te winkelen voor spulletjes voor je kleintje. Of het nu gaat om schattige of stoere babykleertjes, kinderwagens, meubels voor in de babykamer, speelgoed, zwangerschapskleding of andere leuke en handige items voor je baby, wij helpen je hier graag mee verder. Zo hebben wij hieronder een lijst opgesteld met babywinkels in Coevorden. Ook voor peuters, kleuters en de wat oudere kids kun je bij sommige van deze winkels terecht.

Foto (boven): Wikimedia Commons – Ben Bender

Alle babywinkels in Coevorden

Vroolifantjes Baby- en Kinderspeciaalzaak

Vroolifantjes is een mooie en grote babywinkel van zo’n 500 m2 en verkoopt een breed scala aan babyartikelen. Zo kun je hier terecht voor baby- en kinderkleding in de maten 38 tot en met maat 152, slofjes, speelgoed, kinderstoelen, buggy’s, wipstoeltjes, loopwagens en nog veel meer.

Deze babywinkel in Coevorden heeft geen website waar je het assortiment kunt bekijken, dus voor wie benieuwd is naar het assortiment van Vroolifantjes, zal toch echt zelf een keer binnen moeten stappen. Wat wij overigens alleen maar kunnen aanraden. Het personeel van de babywinkel runt de winkel met veel liefde en passie en tijdens je bezoek zul je de gastvrijheid en deskundigheid ook zelf ervaren.

Adres: Friesestraat 32, 7741 GW Coevorden

Schatjes (permanent gesloten)

Deze baby- en kinderkleding winkel opende voor het eerste haar deuren in 2001 en heeft sindsdien verschillende adressen in Coevorden gehad. In 2012 is Schatjes voor het laatst verhuisd en de huidige winkel is een stuk mooier geworden. Daarnaast hebben ze ook een grotere babyhoek en kun je hier uiteraard nog meer baby- en kinderkleertjes vinden.

Ook Schatjes beschikt niet over een website waar je het assortiment van de winkel kunt bekijken. We kunnen echter wel verklappen wat je tijdens je bezoek aan de stenen winkel van Schatjes kunt verwachten. Zo kom je er onder andere de volgende merken tegen: Jubel, Feetje,  Muchacho malo, Z8, Chaos & Order, Name-it, Sturdy, Dirkje, Petrol Industries, Snooze baby Vingino, Tumble & Dry, Oxxy, Salty Dog en Mim-pi.

Update: Schatjes heeft helaas haar deuren gesloten en het is ook niet meer mogelijk om de baby- en kinderkleertjes online aan te schaffen.

Adres: Friesestraat 33, 7741 GS Coevorden

Takko Fashion

Takko Fashion is eigenlijk geen babywinkel, maar omdat er weinig babywinkels in Coevorden zijn te vinden en je bij Takko Fashion wel babykleertjes kunt kopen, vonden wij het toch een vermelding waard. De winkelketen heeft ruim honderd vestigingen in Nederland en meer dan 1500 vestigingen in het buitenland. Ze verkopen naast dames-, heren- en kinderkleding, dus ook hippe kleertjes voor de allerkleinsten. 

Het assortiment van Takko Fashion is ook via de webshop te bestellen, maar het is natuurlijk veel leuker om de babykleertjes in het echt te bekijken. Je kunt hier terecht voor kleertjes vanaf maat 50. Ze bieden een groot assortiment aan van babykleertjes van verschillende bekende en minder bekende merken. Daarnaast kun je hier ook mooie en betaalbare kleding voor jezelf shoppen.

Benieuwd naar wat Takko Fashion te bieden heeft? Je bent hier zeven dagen per week van harte welkom. Op maandag tot en met woensdag en zaterdag zijn ze geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op donderdag en vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en elke zondag kun je hier binnenstappen tussen 12.00 en 17.00 uur.

Adres: EDS Plein 32, 7741 KE Coevorden

Hoewel er niet al te veel babywinkels in Coevorden zijn, hopen we toch dat je kunt slagen bij bovenstaande winkels. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je op Allebabywinkels.nl altijd nog baby- en kinderwinkels in omliggende steden en dorpen bekijken

Verder zijn wij dagelijks bezig met het up-to-date houden van de gegevens op onze website. Echter, het kan natuurlijk voorkomen dat wij winkels zijn vergeten te vermelden of dat de gegevens hierboven niet meer juist zijn en een winkel bijvoorbeeld haar deuren heeft moeten sluiten. Als dit het geval is dan horen wij dat graag via een reactie hieronder. Je kunt ons ook altijd contacteren via de contactpagina.

Comments are closed.