3 leuke babywinkels in Putten

Voor wie wil weten waar je in Putten terecht kunt voor het shoppen van leuke en handige babyspulletjes, is hier aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar schattige en stoere kleertjes, meubels voor in de baby- en kinderkamer, speelgoed, (duo)kinderwagens of andere babyartikelen, de kans op slagen is het grootst bij de winkels op onze website. Per stad of dorp zetten wij namelijk de gezelligste baby- en kinderwinkels op een rij. Ook aan de (aanstaande) ouders in Putten en omgeving hebben wij gedacht. Hieronder hebben wij alle babywinkels in Putten die we konden vinden op een rij gezet.

Foto (boven): Wikimedia Commons

Alle babywinkels in Putten

Kids by Mom

Ieder kind is anders en dat weten ze bij Kids by Mom maar al te goed. Daarom gaan ze elk seizoen weer op zoek naar de nieuwste trends en hangt er bij een Kids by Mom een uiteenlopend assortiment aan kleding. Zo vind je hier onder andere schattige, stoere en stijlvolle kleertjes voor baby’s, peuters, kleuters en de wat oudere kids. Wat je ook zoekt voor je kindje, bij Kids by Mom helpen ze je maar al te graag verder om een passende outfit te vinden. Ook voor accessoires en andere hebbedingetjes ben je hier aan het juiste adres.

Kids by Mom heeft een mooie en frisse website waar je een gedeelte van het assortiment kunt bekijken en bestellen. Echter, als je het ons vraagt is het veel leuker om alle mooie items in de stenen winkel van Kids by Mom te bekijken. Met uitzondering van maandag en zondag kun je hier struinen door alle mooie kleding. Op dinsdag tot en met donderdag is Kids by Mom geopend van 09.30 tot 17.30 uur, vrijdag is het koopavond en blijven ze open tot 21.00 uur en op zaterdag kun je hier terecht tussen 10.00 en 17.00 uur.  

Adres: Kerkstraat 21a, 3882 BM Putten – www.kidsbymom.nl

La Chicana

Een andere winkel die niet mag ontbreken in de lijst met gezelligste babywinkels in Putten is La Chicana. Bij La Chicana kunnen (aanstaande) mama’s en papa’s hippe en betaalbare baby- en kinderkleding van bekende merken shoppen. Naast baby- en kindermode verkopen ze hier ook originele kraamcadeautjes. De collectie wisselt hier regelmatig, dus het is zeker aan te raden om hier een keer (of meerdere keren) binnen te stappen.

La Chicana heeft geen online winkel waar je het assortiment kunt bewonderen en bestellen. Dus voor wie benieuwd is naar wat de baby- en kinderkledingwinkel te bieden heeft, zal toch echt zelf een keer moeten binnenstappen in de fysieke winkel van La Chicana. Wel hebben ze een Facebookpagina met meer dan 4000 likes waar dagelijks een gedeelte van het assortiment wordt geüpload. 

Ben je benieuwd of La Chicana ook iets voor jouw kleintje kan beteken? De winkel is gesloten op zondag, maar op de overige dagen ben je hier meer dan welkom. Op maandag kun je hier langskomen tussen 13.30 en 17.30 uur, dinsdag tot en donderdag van 09.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur en elke zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Adres: Kerkstraat 36, 3882 BS Putten

Stoffen en Baby Studio

Bij Stoffen en Baby Studio in Putten shop je mooie en kwalitatief goede stoffen, wiegbekleding, babyartikelen, naaibenodigdheden en quiltstoffen. Ook worden hier met enige regelmatig cursussen en workshops gegeven. Het assortiment van Stoffen en Baby Studio bestaat uit veel mooie en handige babyspulletjes. Zo verkopen ze babykleding in de maten 32 tot 48, babystoffen en wiegbekleding, (kraam)cadeautjes, speelgoed en nog veel meer. Redenen genoeg dus om hier een keer binnen te stappen.

Wil je een keer langskomen bij Stoffen en Baby Studio? De winkel is gesloten op zondag en feestdagen, maar op alle overige dagen ben je hier meer dan welkom om te struinen door het brede assortiment. Op maandagen kan dit van 13.30 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 12.30 uur en 13.30 tot 17.30 uur en elke zaterdag van 09.30 tot 16.30 uur.

Adres: Klaas Bosstraat 14, 3882 AM Putten

We hopen dat je alles voor je kleintje bij de babywinkels in Putten uit de lijst hierboven kunt vinden. Mocht je toch niet kunnen slagen bij deze winkels, dan kun je op onze website altijd nog baby- en kinderwinkels in omliggende steden en dorpen bezoeken. Op Allebabywinkels.nl vind je honderden babywinkels in meer dan tientallen Nederlandse plaatsen. 

Wij zijn dagelijks bezig met het toevoegen van nieuwe plaatsen en het bijhouden van de informatie op onze website. Dit doen wij met veel plezier, maar het kan natuurlijk voorkomen dat wij babywinkels in Putten zijn vergeten te vermelden of dat een winkel hierboven permanent haar deuren heeft gesloten en wij dat niet hebben aangepast. Wij waarderen het als je dit via een reactie hieronder kunt laten weten. Ook zijn wij bereikbaar via de contactpagina.

Comments are closed.