2 leuke babywinkels in Zaltbommel

Ouders in Zaltbommel kunnen bij enkele gezellige babywinkels leuke en handige babyspulletjes kopen. Op Allebabywinkels.nl vind je van meer dan honderd Nederlandse plaatsen wat de beste baby- en kinderwinkels zijn. Dus wanneer je op zoek bent naar een schattige of stoere outfit voor je kleintje, meubels voor in de babykamer of leerzaam en duurzaam speelgoed, je leest op onze website waar je dat bij jou in de buurt kunt kopen. Bij veel van deze winkels verkopen ze ook kleding en andere artikelen voor peuters, kleuters en oudere kids. Wij zijn ook op zoek gegaan voor de ouders in Zaltbommel en omgeving. Hieronder hebben wij alle babywinkel in Zaltbommel die we konden vinden voor je op een rij gezet.

Foto (boven): Wikimedia Commons / M.M.Minderhoud 

Alle babywinkels in Zaltbommel

Toff 

De eerste babywinkel in Zaltbommel die een plekje heeft verdiend in deze lijst is Toff. Bij Toff kunnen (aanstaande) ouders terecht voor mooie en hippe baby- en kinderkleding. In de winkel worden betaalbare kindermode van verschillende bekende en minder bekende merken verkocht.

Verder is er weinig informatie te vinden over Toff. Zo heeft het geen website waar je het assortiment kunt bekijken of bestellen en ook door de winkel te zoeken via Google kwamen we weinig informatie tegen. Veel baby- en kinderwinkels die geen eigen website hebben zijn vaak wel actief op social media. Dat is bij Toff ook niet het geval. Ben je benieuwd naar het assortiment van Toff en of ze ook iets voor jouw kleintje kunnen betekenen? Dan zul je toch echt zelf de stenen winkel een bezoekje moeten brengen. Wat wij trouwens veel leuker vinden dan het online shoppen voor baby- en kinderkleding.

Op zondag is de winkel gesloten, maar van maandag tot en met zaterdag ben je hier meer dan welkom. Zo kun je op maandag langsgaan van 13.00 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 17.30 uur, vrijdag is het koopavond en blijven ze geopend tot 21.00 uur en op zaterdag kun je hier terecht tussen 09.30 en 17.00 uur.

Adres: Waterstraat 26, 5301 AJ Zaltbommel

Jan & Jantje

In het centrum van Zaltbommel is de ruime en gezellige winkel Jan & Jantje gelegen. We kunnen de winkel eigenlijk niet bestempelen als babywinkel, want hier wordt voornamelijk kleding voor oudere kinderen verkocht. Echter, voor de allerkleinste verkopen ze hier wel de nieuwste collecties van Koeka en Mats & Merthe. Verder nemen ze bij Jan & jantje de tijd voor de klanten en helpen ze graag bij het vinden van een outfit waar je kind zich het prettigst bij voelt. Ook is het team van Jan & Jantje continue bezig met het vernieuwen van het assortiment. Zo vind je hier kinderkleding passend bij het seizoen en de laatste trends. 

Voor de allerkleinste is het aanbod redelijk beperkt. Toch kun je hier terecht voor schattige en stoere kleertjes van Koeka en Mats & Merthe. Voor peuters, kleuters en de wat oudere kids hebben ze veel meer te bieden. Wanneer je besluit een keer langs te gaan bij deze gezellige kinderkledingzaak, dan kom je onder andere de volgende merken tegen: Levi’s, Ballin, Nik & Nik, Indian blue jeans, Frankie & Liberty, Like Flo, Retour, Lyle and Scott, Calvin Klein, Tommy Hilfiger en Vingino.

Redenen genoeg dus om een bezoek te brengen aan Jan & Jantje. De winkel is gesloten op maandag en zondag, maar van dinsdag tot en met zaterdag kun je hier van 10.00 tot 17.00 uur door alle mooie kleertjes struinen.

Adres: Boschstraat 28, 5301 AE Zaltbommel

Er zijn dus niet al te veel babywinkels in Zaltbommel of winkels waar ze babyartikelen verkopen te vinden. Toch hopen we dat je bij de winkels hierboven zult slagen voor je kleintje. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je op Allebabywinkels.nl altijd nog op zoek gaan naar baby- en kinderwinkels in omliggende steden en dorpen. Zo hebben wij hier een lijst opgesteld met de 10 gezelligste babywinkels in Den Bosch. Hier vind je onder andere een winkel van Prénatal. Ook zijn hier winkels van de bekende kindermerken Noppies en Vingino te vinden.

Verder is het team achter deze website dagelijks bezig met het toevoegen van nieuwe plaatsen. Ook proberen wij de informatie over winkels zo actueel mogelijk te houden. Dit doen wij met veel plezier, maar het gebeurt weleens dat we iets over het hoofd hebben gezien. Zijn wij bijvoorbeeld babywinkels in Zaltbommel vergeten te vermelden of heeft een winkel hierboven permanent haar deuren gesloten? Dit horen wij graag. Je kunt dit aan ons doorgeven via een reactie hieronder of door een berichtje via de contactpagina naar ons te sturen

Reageren is niet meer mogelijk.