5 leuke babywinkels in Zoetermeer

Wij helpen (aanstaande) ouders bij het vinden van de leukste en gezelligste babywinkels door heel Nederland. Of je nu op zoek bent naar babykleertjes, meubels voor in de babykamer, verzorgingsartikelen, autostoeltjes, kinderwagens, wiegjes en andere spullen voor je pasgeboren kindje, de kans op slagen is het grootst bij de babywinkels die je vindt op Allebabywinkels.nl. Hieronder lees je wat de leukste babywinkels in Zoetermeer zijn.  Ook voor peuters, kleuters en de wat oudere kids kun je bij sommige winkels uit deze lijst terecht.

Foto (boven): © S.J. de Waard / CC-BY-SA-3.0 (via Wikimedia Commons)

Alle babywinkels in Zoetermeer

Inhoudsopgave

Prénatal

Prénatal heeft tientallen babywinkels door heel Nederland en heeft ook een vestiging in Zoetermeer. De winkelketen deelt haar winkels onder in zogeheten citystores en megastores. Bij de citystores van Prénatal vind je voornamelijk babykleertjes, verzorgingsartikelen en accessoires. Megastores daarentegen bieden een veel ruimer aanbod. Zo kun je bij een megastore onder andere terecht voor (duo)kinderwagens, autostoeltjes, kinderstoelen, kinderwagens, wiegjes en ledikanten, traphekjes en nog veel meer. Eigenlijk alles wat je voor je kleintje nodig hebt.

In Zoetermeer heeft Prénatal een citystore. Hier ben je dus aan het juiste adres voor een hippe en mooie outfit voor je pasgeboren kindje. Daarnaast verkopen ze hier ook zwangerschaps- en voedingskleding. Tijdens je bezoek aan de winkel kom je tientallen bekende- en minder bekende merken tegen uit binnen- en buitenland. Zo verkopen ze bij Prénatal in Zoetermeer onder andere merken als Babyface, Bess, Name It, Noppies, Puckababy, Sweet Petit en tientallen andere merken.

Ben je benieuwd naar het gehele assortiment van Prénatal in Zoetermeer. Je kunt hier terecht van maandag tot en met zondag. Op maandag kun je langskomen van 12.00 tot 17.30 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en elke zondag ben je welkom tussen 12.00 en 17.00 uur. Wil je liever een megastore bezoeken? Dan kun je de babywinkel in Den Haag van Prénatal een bezoekje brengen.

Adres: Theaterplein 43, 2711 EK Zoetermeer – www.prenatal.nl

Boetiek Baloe Kinderkleding

Boetiek Baloe Kinderkleding verkoopt al ruim 25 jaar de mooiste baby- en kinderkleding in Zoetermeer. De babywinkel opende voor het eerst haar deuren in 1997 en is sindsdien tweemaal verhuisd naar een groter pand. Sinds 2015 zijn ze te vinden in het winkelcentrum Rokkeveen en hebben een winkeloppervlakte van 95 m2. Hier kunnen (aanstaande) ouders schattige en stoere baby- en kinderkleding vinden van meerdere hippe merken. Naast kleding kun je hier ook terecht voor het aanschaffen van originele cadeaus en speelgoed. 

Tijdens je bezoek zul je de deskundigheid en klantvriendelijkheid van het personeel van de winkel ervaren. Ze helpen je maar al te graag verder bij het vinden van een passende outfit voor je kindje. Ze verkopen bij Boetiek Baloe Kinderkleding kleding van merken als  Blue Seven, Your Wishes, B.nosy, Quapi, Lanco, Feetje, Jubel, Dirkje, Koko Noko, Petit Villain en Sophie de giraf.

Wil je de collecties van bovenstaande merken en het gehele assortiment van Boetiek Baloe Kinderkleding bekijken. Deze baby- en kinderkledingwinkel in Zoetermeer is gesloten op zondag en maandag, maar het team staat op de overige dagen maar al te graag voor je klaar. Op dinsdag tot en met donderdag kun je langskomen tussen 10.00 en 18.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en elke zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Adres: Samanthagang 56, 2719 CK Zoetermeer

Name It

Een lijst met de leukste babywinkels in Zoetermeer is niet compleet zonder Name It. Name It heeft winkels door heel Nederland en verkoopt naast schattige en stoere babykleertjes, ook kleding voor peuters, kleuters en de wat oudere kids. Zo vind je in de winkels van Name It kinderkleding in de maten 40 tot en met 176. 

Bij Name It in Zoetermeer vind je voor de allerkleinste de Baby collectie. Zowel voor jongens als meisjes bestaat de Baby collectie (maat 40 – 80)  uit schattige en stoere kleertjes van hoge kwaliteit. Zo vind je er topjes, rokjes en jurkjes, broeken en accessoires. Naast de Baby collectie vind je hier ook de Mini (maat 80 – 110), Kids (maat 116 – 164) en de LMTD (maat 134 – 176) collecties.

Wil je de collecties van Name It bekijken? Je kunt het assortiment via de webshop van Name It bestellen, maar het is als je het ons vraagt veel leuker om de kleertjes in de stenen winkel te bekijken. Dit kun je doen van maandag tot en met zondag. Op maandag ben je welkom van 12.00 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met donderdag en zaterdag van 09.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur en elke zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Adres: Promenade 27, 2711 AM Zoetermeer

Bellyfashion

De meeste babywinkels in Zoetermeer uit deze lijst richten zich voornamelijk op de verkoop van kleding en babyspulletjes voor na de geboorte. Dat is niet het geval bij Bellyfashion. Bij Bellyfashion heb je een ruime keuze uit positiekleding en zwangerschapslingerie. Bij het team van deze winkel staat service hoog in het vaandel en dat zul je zelf ook ervaren tijdens je bezoek aan Bellyfashion.

Tijdens je bezoek aan de winkel kom je positiekleding en zwangerschapslingerie van meerdere bekende en kwalitatief goede merken tegen. Positiekleding wordt onder andere verkocht van de volgende merken: Queen Mum, Tiffany Rose, Love2wait, Mama Licious, Noppies en Seraphine. Voor zwangerschapslingerie hebben ze gekozen voor de merken Anita Maternity, Noppies, Cache Coeur, Cake Lingerie en Carriwell.

Wil je Bellyfashion zelf een bezoekje brengen? De winkel is gesloten op zondag en donderdag, maar op alle overige dagen helpt het team van Bellyfashion je graag verder. Op maandag tot en woensdag kun je langskomen van 09.30 tot 16.00 uur, vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur en elke zaterdag tussen 10.30 en 16.00 uur.

Adres: Willem Dreeslaan 36, 2729 NH Zoetermeer

Yippy baby- & kinderboetiek (permanent gesloten)

Een andere babywinkel in Zoetermeer die we zeker niet mogen vergeten is Yippy baby- & kinderboetiek. Yippy baby- & kinderboetiek is een superleuke kledingwinkel voor het scoren van een nieuwe outfit voor baby’s en kinderen. De kinderkledingzaak verkoopt al meer dan vijf jaar stoere en schattige kleertjes van verschillende bekende en minder bekende merken.

Update: Yippy baby- & kinderboetiek heeft helaas haar deuren permanent gesloten en ook via de online winkel is het niet meer mogelijk om het assortiment te bestellen. Gelukkig zijn er nog genoeg andere leuke en gezellige babywinkels in Zoetermeer te vinden.

Adres: Dorpsstraat 127/C, 2712 AG Zoetermeer

We hopen dat je bij de babywinkels in Zoetermeer uit bovenstaande lijst zult slagen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je op Allebabywinkels.nl ook honderden baby- en kinderwinkels in tientallen andere steden en dorpen in Nederland bekijken. Hier vind je bijvoorbeeld alle winkels in Den Haag waar je kunt shoppen voor leuke en handige babyspulletjes.

Het team van Allebabywinkels.nl is dagelijks bezig met het toevoegen van nieuwe plaatsen en het up-to-date houden van de informatie op de website. Echter, het kan weleens voorkomen dat wij babywinkels zijn vergeten te vermelden of dat een winkel uit deze lijst haar deuren heeft gesloten en wij dat nog niet hebben vermeld. Mocht dit het geval zijn, dan horen wij dat graag. Je kunt dit laten weten via een reactie hieronder of door ons te contacteren via de contactpagina.

Reageren is niet meer mogelijk.