2 leuke babywinkels in Nieuw-Lekkerland

Wil je weten waar je in Nieuw-Lekkerland handige en leuke babyspulletjes kunt shoppen. Wij zijn op zoek gegaan naar babywinkels in Nieuw-Lekkerland en hebben het resultaat hieronder gepubliceerd. Ook winkels die je niet kunt bestempelen als een babywinkel, maar waar ze wel babyartikelen verkopen verdienen volgens ons een vermelding. Bij veel van deze winkels kun je ook terecht voor peuters, kleuters en oudere kids. Naast Nieuw-Lekkerland hebben we ook de babywinkels van honderden andere steden en dorpen op een rij gezet. Hierdoor vind je op Allebabywinkels.nl duizenden babywinkels in Nederland waar je terecht kunt voor onder andere babykleertjes, meubels voor in de babykamer, leerzaam speelgoed, verzorgingsartikelen en nog veel meer.

Alle babywinkels in Nieuw-Lekkerland

Buuf & Co

Buuf & Co is een gezellige babywinkel en al jaren een begrip in Nieuw-Lekkerland. De winkel is gevestigd aan het Kleyburgplein en bevindt zich schuin tegenover Simons Kleding, waar je overigens ook een mooie outfit voor je kleintje kunt scoren. Bij Buuf & Co kun je ook terecht voor een mooie collectie baby- en kinderkleding, maar daarnaast bestaat het assortiment uit veel meer dan dat. Zo kun je hier ook knuffels, speelgoed, geboortekaartjes en kraamcadeaus kopen.

Buuf & Co heeft wel een website, maar hier is het niet mogelijk om het assortiment te bekijken of te bestellen. Echter, als je het ons vraagt is het sowieso veel leuker om in een fysieke winkel te shoppen voor babyspulletjes. Daarom kunnen we een bezoek aan Buuf & Co ook alleen maar aanraden. Wanneer je de winkel een bezoekje brengt kom je onder andere de nieuwste collecties tegen van Feetje, Dirkje, KokoNoko, Bampidano en Quapi.

Ben je benieuwd naar het assortiment van Buuf & Co en wil je een keer langsgaan bij Buuf & Co. Op maandag en zondag zijn ze gesloten, maar van dinsdag tot en met zaterdag ben je hier meer dan welkom. Van dinsdag tot en met donderdag kun je hier winkelen tussen 09.30 en 17.00 uur, vrijdag is het koopavond en zijn ze open van 09.30 tot 20.00 uur en elke zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur.

Adres: Kleijburgplein 2, 2957 AT Nieuw-Lekkerland

Fuif conceptstore

Een winkel in Nieuw-Lekkerland waar je als aanstaande of kersverse ouders echt een keer langs moet gaan is Fuif conceptstore. Fuif conceptstore heeft de allerleukste items voor baby’s, kids en mama’s. Zo verkopen ze hier onder andere schattige en stoere baby- en kinderkleding, verzorgingsartikelen, kids interieur, invulboekjes en tassen. Ook hebben ze een mooie collectie accessoires, zoals sieraden, strikbandjes en haarbandjes.

Er is dus voldoende te vinden bij Fuif conceptstore en een groot gedeelte van het assortiment is ook via de online winkel te bestellen. Toch raden we je aan om hier met je kindje langs te gaan en door alle mooie en handige spulletjes te struinen. Tijdens jullie bezoek aan één van de leukste babywinkels in Nieuw-Lekkerland komen jullie de collecties van meerdere bekende hippe kindermerken tegen. Zo verkopen ze hier items van merken als Studio Noos, Bibs, No Label Kids, Little Indians, Mushie, CarlijnQ, Little Monkey, Little Dutch, Fresk en Philley.

Wil je de collecties van de merken hierboven en het gehele assortiment van Fuif conceptstore in het echt bewonderen? De verkopers van Fuif conceptstore helpen je graag verder met vinden van passende babyspulletjes.

Adres: Planetenlaan 31, 2957 SL Nieuw-Lekkerland

Baby- en kinderwinkels in omliggende plaatsen

Er zijn niet al te veel babywinkels in Nieuw-Lekkerland te vinden. Toch hopen we dat je bij de winkels hierboven leuke spulletjes voor je kleine wondertje kunt vinden. Mocht je hier niet kunnen slagen, dan kun je op Allebabywinkels.nl altijd nog de duizenden babywinkels in honderden andere plaatsen bekijken. Hier hebben wij bijvoorbeeld de 17 gezelligste babywinkels in Rotterdam op een rij gezet. In Rotterdam kun je onder andere winkelen bij Prénatal, Petit Bateau, CarlijnQ, Name It en vele andere babywinkels.

Het team achter deze website is dagelijks bezig met het up-to-date houden van de informatie over winkels en het toevoegen van nieuwe plaatsen aan onze website. Dit doen wij met veel plezier, maar het gebeurt wel eens dat wij iets over het hoofd hebben gezien. Zijn wij bijvoorbeeld babywinkels in Nieuw-Lekkerland vergeten te vermelden? Wij waarderen het als je dit kunt doorgeven via een reactie hieronder. Of heeft een winkel permanent haar deuren gesloten en hebben wij dat nog niet aangepast? Ook dat horen wij graag. Naast een reactie kun je dat ook doorgeven via onze contactpagina.

Comments are closed.